Gündem AÖF Bahar Dönemi kayıt yenileme! AÖF ders seçimi nasıl yapılır?

AÖF Bahar Dönemi kayıt yenileme! AÖF ders seçimi nasıl yapılır?

12.02.2019 - 08:11 | Son Güncellenme:

AÖF kayıt yenileme işlemleri başladı ve Açık Öğretim Fakültesi binlerce öğrenci AÖF kayıt yenileme işlemi nasıl yapılır ve AÖF kayıt yenileme son günü ne zaman sorularının cevaplarını aramaya başladı.

AÖF Bahar Dönemi kayıt yenileme AÖF ders seçimi nasıl yapılır

Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri 11 Şubat'ta başladı. Yüzbinlerce aday kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirmek için AÖF öğrenci otomasyonunu ziyaret ediyor. Peki, AÖF kayıtları ve ders seçme işlemi nasıl yapılır?

Haberin Devamı

AÖF KAYIT YENİLEME İÇİN SON GÜN NE ZAMAN?

11 Şubat 2019 itibariyle başlayan kayıt yenileme işlemleri 22 Şubat 2019 tarihine kadar devam edecek. Öğrenciler elektronik ortamda kayıt yenileme işlemlerini yapabilecekler.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemleri elektronik ortamda yapılıyor. Öğrenciler ilk olarak AÖF öğrenci otomasyonu üzerinden ders seçim işlemlerini gerçekleştirecekler. Ardından kayıt ücreti için ödeme yapılacak. Kayıt yenileme ücreti seçilen ders sayısına göre değişiklik göstermektedir.

BAHAR DÖNEMİ SINAVLARI NE ZAMAN?

AÖF Bahar Dönemi ara sınavları 13-14 Nisan'da yapılacak. Final sınavları ise 25-26 Mayıs 2019'da. Üç ders sınavı ise 20 Temmuz'da yapılacak.

Haberin Devamı

ÖĞRENCİ OTOMASYONUNA GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yazarlar