Gündem AÖF kayıt yenileme başlamadı mı? AÖF'ten kayıt yenileyeceklere duyuru

AÖF kayıt yenileme başlamadı mı? AÖF'ten kayıt yenileyeceklere duyuru

24.09.2018 - 13:29 | Son Güncellenme:

AÖF kayıt yenileme işlemleri ne zaman başlıyor? Bugün başlayacak olan AÖF kayıt yenileme işlemleri ile ilgili AÖF'ten son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

AÖF kayıt yenileme başlamadı mı AÖFten kayıt yenileyeceklere duyuru

Yüz binlerce öğrencinin beklediği AÖF kayıt yenilemeleri ne zaman yapılacak? Açıköğretim Fakültesi konu ile ilgili açıklama yaptı.

Haberin Devamı

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMİ NE ZAMAN?

2018-2019 Öğretim Yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde birçok bölümün ders programı yenilendi. 17 lisans ve 12 önlisansın programlarında 353 ders intibakı yapıldı. Programlardaki güncellemeler bazı derslerin döneminin değişmesi, kaldırılması ya da yeni ders olarak eklenmesi şeklinde yapılmıştır.

Bu değişikliklerle yapılan ders intibaklarının bilgi işlem ortamında teknik işlemlerinin devam etmesi nedeniyle Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Güz Dönemi Kayıt Yenileme işlemleri https://aof.anadolu.edu.tr adresinin Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme bölümünden 25 Eylül 2018 Salı günü başlayacaktır.

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Haberin Devamı

Dört adımda gerçekleşen AÖF kayıt yenileme işlemi için izlenecek adımlar şu şekilde;

*Ders seçimi
*Ücreti ödeme
*Otomasyon kayıt kontrolü
-Ders kitapları için eKampüs'e ulaşmak.

KAYIT YENİLEME İÇİN YAPILMASI GEREKEN ÖDEMELER

Ders seçiminize göre ödeme bilgileriniz oluşur. Ders seçimini yapan öğrenciler ödemelerini yaparak kayıtlarını yeniletebilir. Kayıt yenileme tarihleri içinde ödeme bilgileri aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden görülebilir ve ödeme yapılabilir.
Ders seçiminizi yapmadan ödeme bilgileriniz oluşmaz.
Ders seçimi yapıp ödemenizi gerçekleştiriniz.

Yazarlar