Gündem AÖF sınavları ne zaman? AÖF ara sınav tarihleri

AÖF sınavları ne zaman? AÖF ara sınav tarihleri

17.10.2018 - 11:07 | Son Güncellenme:

Açık Öğretim Fakültesi'nde okuyan öğrenciler merakla sınav tarihlerini araştırıyor. AÖF Güz dönemi ara sınav tarihleri belli oldu. Peki AÖF sınavları ne zaman yapılacak? 2018-2019 Eğitim Öğretim dönemi için Açık Öğretim Fakültesi'nde okuyan öğrencilerin dikkatine...

AÖF sınavları ne zaman AÖF ara sınav tarihleri

Öğrenciler, 2018-2019 öğretim yılında kayıtlı oldukları derslerin sınav tarihleri için arayışa geçti. Ayrıca ara sınava katılamayan öğrenciler dönem sonu sınavına katılabilir. AÖF sınavlarına katılacak olan öğrencilerin, Sınav Giriş Belgesinde;sınava gireceği ders, il, ilçe, bina, salon, tarih ve saat bilgileri yer almaktadır. İşte AÖF öğrencilerinin merakla araştırdığı sınav tarihleri...

Haberin Devamı

AÖF GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV TARİHLERİ

AÖF sınavları ne zaman AÖF ara sınav tarihleri

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN ALINIR?

Öğrenciler, Sınav Giriş Belgesini sınav tarihinden bir hafta öncesinde aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonuna T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile giriş yaparak veya AÖF bürolarından alabilir. Sınav Giriş Belgeleri öğrencilerin adreslerine posta ile gönderilmemektedir.

Öğrenciler Sınav Giriş Belgesinde yazılı olan il, ilçe, bina, salon, sıra, tarih ve saatte sınava girmek zorundadır. Öğrenciler sınava girecekleri binayı sınavdan en az bir gün önce mutlaka görmeli ve sınav saatinden bir saat önce sınava gireceği binada hazır bulunmalıdır. Sınav Giriş Belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı yapılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.
Sınavın yapıldığı Cumartesi ve Pazar günlerinde AÖF büroları 08.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

1. Sınava Girmek İçin Gerekli Belgeler

- Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
- Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
- Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı
- Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir. Bunların dışındaki belgeler (sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.