Yaşam Apple fotoğraf çekmeyi seven kullanıcılarını sevindirecek

Apple fotoğraf çekmeyi seven kullanıcılarını sevindirecek

20.10.2017 - 12:30 | Son Güncellenme:

Apple'ın yeni göz bebeği iPhone 8 bugün itibariyle Türkiye satışına başlıyor. Büyük gün için Apple iPhone 8 ile fotoğraf çekmeyi seven kullanıcıları için minik bir sürpriz gerçekleştirecek.

Apple fotoğraf çekmeyi seven kullanıcılarını sevindirecek

Apple'ın yeni göz bebeği iPhone 8 için bütün gözler Apple Store'a çevrilmişti ki sonunda büyük gün geldi çattı. Bugün itibariyle iPhone 8 Türkiye satışına açıldı. Apple bu büyük gün için heyecanlı kullanıcılarına iPhone 8'i daha iyi kullanabilmeleri için küçük bir sürpriz de hazırladı.

Bugün Türkiye’de satışına başlanan iPhone 8’i almak için Apple Zorlu mağazasını ziyaret eden misafirler Today at Apple kapsamında iPhone’nun yeni nesli iPhone 8 ve dünyanın en gelişmiş mobil işletim sistemi iOS 11 ile ilgili canlı demoları seyredebilecek ve bilgi alabilecekler.

Fotoğraf çekmeyi seven kullanıcılar için harika haber
Bu hafta sonu, 21-22 Ekim tarihlerinde ise iPhone’un temel bilgileri, iPhone ile video ve fotoğraf çekme etkinlikleri yapılacak.

Apple fotoğraf çekmeyi seven kullanıcılarını sevindirecek

Fotoğraf çekmeyi seven misafirler için Apple Zorlu’da ayrıca bir Fotoğraf Yürüyüşü gerçekleşecek. "Sokak Stili Fotoğrafçılığı” adını taşıyan yürüyüş etkinliğinde iPhone’unuzla sokak stilini nasıl yakalayabileceğinizi keşfederken fotoğrafçı Bill Cunningham’dan ilham alan teknikler öğrenecek, The Times of Bill adlı filmden bir parça izleyeceksiniz.

Yazarlar