Ekonomi ‘Ara vermeden yatırıma devam’

‘Ara vermeden yatırıma devam’

22.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Koçtaş, İstanbul’daki 12., Türkiye’deki 42. mağazasını Emaar Square Mall’da açtı. Yeni mağaza, Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu ve Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu’nun katıldığı törenle hizmete açıldı.

‘Ara vermeden yatırıma devam’

Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, törende yaptığı konuşmada, “Ara vermeden, kararlılık ve cesaretle yatırım yapmaya devam ediyoruz” dedi.Çakıroğlu, şunları söyledi:

“Ülkemizin potansiyeline inanıyoruz, her sektörde büyük yatırım fırsatları olduğunu görüyoruz. Bu inançla topluluk olarak, son 5 yılda kombine bazda 30 milyar TL’nin üzerinde yatırım gerçekleştirdik. Aynı dönemde 10 bin kişinin üzerinde ilave istihdam sağladık. Çalışan sayımız 95 bini aştı.”

‘Yeni format mağaza’

Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu da, “Koçtaş, 19 ilde 250 bin metrekare satış alanıyla tüketicilere en kaliteli ürün ve hizmetleri sunuyor. Emaar mağazası 5 bin 500 metrekare alanda 30 bin ürünle ferah bir alışveriş ortamı sunacak. Emaar mağazası Koçtaş’ın yeni format mağazalarının en güzel örneklerinden biri olması” dedi.

Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, “Müşterilerimizin, farklı fikirlerle ilham aldığı, işinin uzmanına danıştığı ve her ürünü uygun fiyatla bulduğu bir çözüm noktası olarak görmesi bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.