Cadde Arda Turan: Benim eşim köle değil

Arda Turan: Benim eşim köle değil

30.03.2018 - 07:27 | Son Güncellenme:

Futbolcu Okan Buruk’un eşi Nihan Buruk, yeni sezon koleksiyonunu Mercedes Benz Fashion Week İstanbul'da düzenlenen bir defieyle görücüye çıkardı. Buruk’u etkinlikte dostları ve modaseverler yalnız bırakmadı. TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Ilıcalı ile etkinliğe katılırken, futbolcu Arda Turan da Okan-Nihan Buruk çiftini yalnız bırakmadı.

Arda Turan: Benim eşim köle değil

Geçtiğimiz günlerde kendisi ve eşini çeken gazetecilere “Kafanı gözünü kırarım” demesi hatırlatılan Arda Turan, "Siz her yerdesiniz. Siz her yerde olduğunuz için konuşmama hakkımıza da saygı göstermelisiniz. Sonuçta benim eşim bir köle değil. 'Yasak masak' hoş cümleler değil" dedi.

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir forması giyen futbolcu, evde maço olup olmadığı sorulunca, "Evde hiç maço değilim. Sürekli 'peki' diyorum“ yanıtını verdi.

"MODADAN ANLAMAM"

Defileye eşi Şeyma Subaşı ile katılan Acun Ilıcalı, ayak üstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Modadan pek anlamadığını belirten başarılı televizyoncu, "Okan ve Nihan'ı çok seviyoruz, her zaman yanlarındayız. Modadan çok anlamam ama yorumları Şeyma’dan alacağım“ dedi.

Her zaman şıklığıyla dikkati çeken Şeyma Ilıcalı, "Acun tamamen siyahların adamı, siz de biliyorsunuz. Bence insanlar kendine yakışanı giyip kendine yakışan makyajı yapmalı“ şeklinde konuştu.

Yazarlar