Gündem Arka Sokaklar dizisinin 435. bölüm fragmanı yayınlandı! (Mesut öldü mü?)

Arka Sokaklar dizisinin 435. bölüm fragmanı yayınlandı! (Mesut öldü mü?)

24.03.2017 - 09:28 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar 434. bölüm ile ekrana geldi. Bu hafta Arka Sokaklar 434. bölümde Tunç'u kurtarmak için örgütün peşine düşen Mesut, operasyon sırasında vuruldu. Mesut, yaşıyor mu? Hüsnü'yü ise, kötü bir sürpriz karşıladı! Arka Sokaklar 435. yeni bölüm fragmanı yayınlandı...

Arka Sokaklar dizisinin 435. bölüm fragmanı yayınlandı (Mesut öldü mü)

Seyircinin heyecanla izlediği Arka Sokaklar dizisi yeni bölümünde Mesut, Gümüş’ün rehin aldığı insanları kurtarmaya çalışırken vuruldu... Yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı reyting rekortmeni dizi Arka Sokaklar heyecan dolu yeni bölümüyle 24 Mart Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'deydi.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ARKA SOKAKLAR 434. BÖLÜMÜNDE MESUT KOMİSER VURULUYOR!

Hüsnü'nün yıkıldığı an!

Arka Sokaklar 434. Bölüm'de; Zeliş'in, Alphan ile gizlice evlendiğini kendi gözleriyle gören Hüsnü, baygınlık geçiriyor.

Karakola gelen bir ihbar sonucu Alphan'ın kaybolduğu ve ailesinin bunun üzerine başvuru yaptığını duyan Hüsnü, Alphan'ın telefon sinyallerini izler. Evlendirme dairesinde olduğu anlaşılan Alphan'ı almak için ekip ve Hüsnü yola koyulur. Evlendirme dairesine geldiklerinde araba süsünde Zeliş ve Alphan'ın baş harflerini gören Selin, durumu anlar. İçeri girdiklerinde Zeliş ve Alphan'ın evlendiğini gören Hüsnü ise, canından çok sevdiği kızının gizlice evlenmesine içerler ve baygınlık geçirir.

Haberin Devamı

Mesut, Tunç'a veda ediyor!

Arka Sokaklar 434. Bölüm'de; Mesut yoğun uğraşlar sonucu Tunç'a ulaşıyor ve onu sağa salim Gümüş'ün elinden kurtarmayı başarıyor.

Gece gündüz Tunç'u arayan Mesut, terör örgütü lideri ile girdiği her çatışma sonrası hüsrana uğruyor. Yılmadan Tunç'u araya Mesut ve Oktay sonunda ona yaklaşmayı başarıyor. Çıkan çatışma sonucu Gümüş kaçarken, Mesut ise Tunç'a ulaşmayı başarıyor. Baba oğul hasret giderirken Mesut, Tunç'a görevi bitmeden İstanbul'a dönmeyeceğini söyleyerek, ona veda ediyor.