Gündem Arka Sokaklar 479. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Arka Sokaklar 479. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

27.04.2018 - 07:44 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar 478. bölümü ile dün akşam yayınlandı ve izleyicileri ekrana kilitledi.Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da tutuklanan Metin kurtulabilecek mi? İşte merak edilen Arka Sokaklar 479. yeni bölüm fragmanı...

Arka Sokaklar 479. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Arka Sokaklar 478. Bölüm Fragmanı yayında! Metin, adam öldürme girişiminden dolayı hapse atılıyor! Hüsnü, çaresiz şekilde oğluyla vedalaşıyor!

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 479. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR 478. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Metin, Barbaros'u vurma suçundan dolayı Savcı Arzu'nun yetkisiyle tutuklanıyor! Arka Sokaklar 478. Bölüm 27 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Barbaros vurulmuştur. Savcı Arzu’nun talimatıyla Metin tutuklanır ve nezarete atılır. Hüsnü, Metin’in tutuklandığı haberini evdekilerle paylaşır. Evdekiler Metin’in suçsuz yere içerde olmasından dolayı çok üzgündür.

Ziya, bir otelin konferans salonunda konuşma yapmaktadır. Konuşma sonrasında Mecnun, Ziya’yı tebrik eder ve otelden ayrılırlar. Ziya’nın arabasına kimyasal bir madde sıkılmıştır. Arabanın içindeki kimyasal madde etkisiyle Ziya bayılır. Ekibimiz olay yerine gelir. Hande ve Volkan da kimyasal maddenin etkisinde kalır ve kendilerinden geçerler. Hande ve Volkan’ın bu madde yüzünden hayati tehlikesi vardır.

Haberin Devamı

Ali ve Pınar, Ali’nin eski arkadaşı Musa’yı görürler. Bir yerde oturur ve eski günlerden konuşurlar. Birkaç gün sonra Ali, Musa’yı suça karışmış şekilde bulur. Bu durum Ali’nin huzurunu kaçıracaktır.