Gündem Arka Sokaklar 506. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 506. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

16.02.2019 - 08:33 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin kült haline gelen dizisi Arka Sokaklar 505. yeni bölümüyle ekranlara geldi ve büyük heyecana sahne oldu. Peki gözlerin yeni bölüme çevrildiği Arka Sokaklar 506. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka Sokaklar 506. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin heyecanla takip edilen dizisi Arka Sokaklar son bölümü ile yine izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Arka Sokaklar 506. yeni bölümün fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar yeni bölümü ile 22 Şubat Cuma akşamı Kanal D'de olacak.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeliha, kocası Fedai tarafından defalarca bıçaklanan Serpil’in haberini yapmaktadır. Fedai, hastaneden çıktıktan sonra da kadının peşini bırakmaz. Serpil’i arayarak tehditler savurur. Serpil’in akrabası ile ilişkisi olduğunu iddia edip, şüphelendiği kişiyi de öldürür. Fedai’nin Serpil’in akrabasını öldürdüğü delillerle kanıtlanır. Hakkında yakalama kararı çıkar ancak Fedai polis kılığındaki adamını göndererek, Serpil’i kaçırır. Zeliha da Serpil için haber ve röportajlar yapmıştır. Fedai Zeliha’yı da, kız kardeşi İkbal’e kaçırtır. Göl kenarında Zeliha’nın etrafa saçılmış eşyaları bulunur. Hüsnü kızının öldüğünü düşünüp sinir krizi geçirmektedir.

Haberin Devamı

Derman terörist evlerinden birine sığınmıştır ve yeni planlar yapmaya hazırlanır. Derman adamlarıyla birlikte polis çevirmesine yakalanır. Önce çatışmayı dener ancak kurtulamayacağını anlayınca kendisiyle birlikte arabayı da patlatır. Derman’dan kurtuldukları için herkes derin bir oh çekebilecek midir?