Gündem Aşk ve Mavi son bölüm ardından 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk ve Mavi son bölüm ardından 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

22.09.2017 - 22:59 | Son Güncellenme:

Aşk ve Mavi yeni sezon ilk bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Sevilen dizi Aşk ve Mavi son bölümde Mavi'nin bebeğini kaybetmesi aile içinde büyük bir yıkıma neden oldu. Peki Aşk ve Mavi ekrana gelen son bölüm ardından 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk ve Mavi son bölüm ardından 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Aşk ve Mavi 33. bölümü ile ekrana geldi. Ekranların sevilen dizisi Aşk ve Mavi 33. son bölümde Mavi, bebeğini kaybetmesinin ardından büyük bir yıkım yaşar. Ali, Mavi'yi teselli etmek için çabalasa da Mavi'nin kaybı büyüktür. Cemal'in ortadan kaybolması aileyi derinden yaralarken Cemal'e dair belirsizlikler aileyi iyice tedirgin eder. Neyseki Cemal ortaya çıkacak biraz olsun ailenin rahat bir nefes almasını sağlayacaktır. Peki Aşk ve Mavi ekrana gelen son bölüm ardından 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

AŞK VE MAVİ 34. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Teknedeki kazanın üzerinden 3 ay geçmesine rağmen Cemal hâlâ bulunamamıştır. Göreçkiler, Cemal için gıyabi cenaze töreni düzenlemeye karar verirler. Mavi, konağın merdivenlerinden düşünce bebeğini kaybetmiştir. Ali, bir yandan yıkılan Mavi'ye destek olurken bir yandan da abisi Cemal'den gelecek umutlu haberi beklemektedir.

AŞK VE MAVİ 33. BÖLÜM FRAGMANI