Salon Aslan burçları için dekorasyon önerileri

Aslan burçları için dekorasyon önerileri

01.02.2019 - 15:55 | Son Güncellenme:

Aslan burcu gösterişi seven ateş burçlarından birisidir. Farklı dokuları ve konseptleri bir arada görmeye bayılan aslan burçları için dekorasyon önerilerini araştırdık. İşte aslan burçlarına özel ev dekorasyon önerileri…

Aslan burçları için dekorasyon önerileri

Aslan burcu yaşam alanı olarak genellikle geniş alanları sever. Dekorasyonda leopar desenlerini ve mermer desenlerini tercih eder. Aslan burçları kendilerine düşkünlüğü kadar evlerine de bir o kadar düşkündür. Aslan burçları, dramatik ve gösterişli parçaları evlerinin her köşesinde görmeyi tercih ederler.

Salon dekorasyonu

Aslan burçları için dekorasyon önerileri

Aslan burçları kimsenin evinde olmayan, daha önce görmedikleri aksesuarları severler. Stil sahibi olan aslan burçları evlerinin her köşesinde altın ve gümüşün ihtişamından faydalanırlar. Moderndir ama içinde daima nostalji vardır. Tarih kokan eşyaları evinin her köşesine serpiştirmeye bayılır.
Koltuklarda genellikle kadife kumaşları tercih ederler. Salonda aksesuar olarak genellikle aynaları tercih ederler.

Yatak odası dekorasyonu

Aslan burçları için dekorasyon önerileri

Aslan burçları yatak odası dekorasyonunda genellikle oymalı olanları tercih ederler. Yatak odasında genellikle antika mobilyalar kullanmayı tercih eden aslan burçlarının şık aksesularlarına, yatak odasında da rastlayabilirsiniz.

Mutfak dekorasyonu

Aslan burçları için dekorasyon önerileri

Aslan burçları mutfaklarında renk olarak genellikle siyah ve gri tonlarını tercih ederler. Mutfak denince aslan burçlarında göze hitab etmek önemlidir. Bunu mutfağındaki yemeklerinden ve eşyalarından rahat bir şekilde anlayabilirsiniz. Bir masada şıklık varsa gerisi aslan burcu için önemli değildir.

Yazarlar