Gündem Aslıhan Gürbüz kimdir, kaç yaşında?

Aslıhan Gürbüz kimdir, kaç yaşında?

17.10.2018 - 14:59 | Son Güncellenme:

Aslıhan Gürbüz Yahşi Cazibe dizisi'nde canlandırığı Cazibe karakteri ile hafızalarda yer edindi. Başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz geçtiğimiz günlerde bel fıtığı ameliyatı oldu. Bugün ameliyat olduğu hastaneden taburcu olması beklenen Aslıhan Gürbüz'ün iki hafta süre ile setlerden uzak kalacağı da gelen haberler arasında!

Aslıhan Gürbüz kimdir, kaç yaşında

Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz geçirdiği fıtık ameliyatı ile gündemde! Bir süredir bel fıtığı tedavisi gören güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde ameliyat oldu. Yahşi Cazibe karakteri ile hafızalarda yer edinen Aslıhan Gürbüz'ün bir süre setlerden uzak kalacağı gelen bilgiler arasında! Peki Aslıhan Gürbüz kaç yaşında?

Haberin Devamı

ASLIHAN GÜRBÜZ KİMDİR?

Aslıhan Gürbüz, (d. 16 Şubat 1983, Çanakkale), Türk, tiyatro ve sinema oyuncusu.

Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Bir Bulut Olsam dizisinde ünlendi. Bir zamanlar yayınlanmakta olan Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter "Cazibe"yi canlandırdı.

Zeytin Tepesi dizisinde "Deniz", Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de ise "Halime Sultan" karakterlerini canlandırmıştır. Şu ansa Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başrol karakterlerinden olan Merve'yi canlandırıyor.