Aşk gezegeni uyarıyor

Bu sonbaharda yakın beraberliklerimizde, aşkta ve bizi mutlu edebilecek temalar içinde bazı tatminsizlikler, gerginlikler ve gecikmeler daha çok ortaya çıkabilir.

Venüs bir süre önce Akrep burcuna girdi ve uzun sayılabilecek bir süre “yanan yol” dediğimiz bölgede dolanıyor olacak. Bildiğiniz gibi Venüs, astroloji’de beğenilerimizi, keyiflerimizi, bizi mutlu eden konuları, kuşkusuz aşk ve çekimleri anlatan güç. Diğer adı ile Afrodit kadınlarla ilgili konuları, güzelliği, estetiği ve aynı zamanda denge ve uyum sağlama konuları da anlatır. Venüs Boğa’da daha tensel, güvenlikçi ve rahatına düşkün, Terazi’de ise dengeliyici, zarif ve diplomatiktir. Venüs kendi yönettiği burçların en uzağına yani karşısında kaldığında zayıf düşer. Bu nedenle, Boğa’nın karşısındaki Akrep’te, ya da Terazi’nin karşısındaki Koç’ta, yukarıda söz ettiğimiz konularda girift durumlara, sıkıntılara yol açabilir.

Haberin Devamı

Venüs Akrep’te çok tutkulu, derin ve kontrol edici bir şekilde çalışır. Eğer sert açılar altında ise bu durum kıskançlığa, çekememezliğe, şirretliğe kadar varabilir. Dolayısıyla özellikle Venüs’ün Akrep burcunda geri gideceği dönemde, 5-31 Ekim tarihleri arasında, aşkta ve ilişkilerde, kendimizi güvende hissedememe ve kadınlarla ilgili konuların daha fazla sürtüşme ve huzursuzluk çıkarabileceğini söylemeliyiz. Böyle bir dönemde evlilik, estetikle ilgili konular, dekorasyon ve her türlü hoşluk yaratabilecek alanlarda, içerisinde kadınların da dikkat çektiği alanlarda zorlanabiliriz. Venüs 31 Ekim’de Terazi’ye geri döndükten sonra 16 Kasım’da düzelecek ve 2 Aralık’tan 7 Ocak’a kadar yeniden Akrep’i geçiyor olacak. Bu dikkat çekici transit yükselen burcunuza göre farklı farklı sonuçlar verebilir:

Yükselen burçlara göre neler beklenebilir ?

Yükselen Koç’lar için parasal konularda, aşkta endişeler, korkular, borçlar ve finansal alanda sıkışıklıklar, eşin, ortağın maddi durumunda soru işaretleri, kadınlıkla ilgili problemler, Yükselen Boğa’lar için aşkta ve evlilikte gecikmeler, hoşnutsuzluklar, kıskançlıklar ya da geçmişten kaynaklanan bir durumun tekrar etmesi, Yükselen İkizler için zührevi (Venüs’e ait, Zühre) hastalıklar, çalışma ortamında kıskançlıklar, huzursuzluklar, hormonlarla ilgili hastalıklar, kadınlarla ilgili sıkıntılar, Yükselen Yengeç’ler için aşkta fazla tutku, kıskançlık, ısraf, çocuklarla, yatırım ve spekülatif konularla ilgili dalgalanmalar, Yükselen Aslan’lar için evde ve eve ait konularda hoşnutsuzluklar, aile içindeki dengelerin zorlanması, gayrimenkule ait yatırımlarda masraf ve zarar, Yükselen Başak’lar için düşüncelerde, yakın çevrede, komşularla ve ziyaretlerle ilgili hoşnutsuzluklar, düzgün iletişim kuramama, görüşmelerin uzaması söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Yükselen Terazi’ler için gereksiz harcamalar, masraflar, geçmişten kaynaklanan ödemeler, parasal konularda, tasarruflarla ilgili hoşnutsuzluklar, Yükselen Akrep’ler için aşkta çok tutkulu olma, yükselen arzular ancak gecikmeler, eski beraberliklerin gündeme gelmesi, aşkta soru işaretleri, şüpheler, Yükselen Yay’lar için gizli ilişkiler, kadınlardan kaynaklanan kayıplar, kadınlıkla ilgili hastalıklar ve mutsuzluklar, kontroldışı durumlar, Yükselen Oğlak’lar için gelecek beklentilerde tatminsizlik, maddi beklentilerin aksaması, arkadaşlar ve gruplar arasında hoşnutsuzluklar, çekişmeler, kıskançlıklar, Yükselen Saka’lar için işte ve kariyer alanında görüşmelerin ve ilişkilerin zora girmesi, kadınların yarattığı rekabet ve mücadele, maddi hedeflerle ilgili endişeler, gecikmeler, Yükselen Balık’lar için uzaklardaki bir ilişki ile ilgili bir konu, akademik konularda hoşnutsuzluklar, inanç ve görüşlerle ilgili yetersizlikler, içerisinde medyanın olduğu alanlarda sürtüşmeler, kadınlarla ilgili konular daha çok önem çıkabilir.

Haberin Devamı

Kısaca bu sonbaharda, yakın beraberliklerimizde, aşkta ve bizi mutlu edebilecek temalar içinde bazı tatminsizlikler, gerginlikler ve gecikmeler daha çok ortaya çıkabilir. Bu dönemdeki evliliklerde kadının mutlu olması daha zor olabilir.