Aşkta trafik karışıyor

Önümüzdeki dönemde aşkta ve beğenilerimizde kafamız iyice karışabilir

Önümüzdeki günlerde aşkta ve ilişkilerde daha hareketli, heyecan verici ama aynı zamanda karmaşık durumlarla karşılaşabiliriz. Aşk ve güzellik gezegeni Venüs 3 Şubat itibariyle Koç burcuna ilerledi. Venüs bu burcun fazlasıyla sıcak atmosferinde daha samimi, fiziksel yönden tutkulu ve sabırsız bir tutum izler. Bu dönemde yakın ilişkilerimizde tutkulu, heyecan arayan ancak saman alevi gibi aniden parlayıp sönen duygular içerisinde olabiliriz. Böyle zamanlarda dürtülerimizle ve ilk beğenilerimizle hareket etmeye meyledebiliriz. Ancak hiçbir şey göründüğü kadar basit olmayabilir. Zira Venüs bu dönemde gittikçe yavaşlıyor olacak.

Haberin Devamı

Gittikçe yavaşlayan Venüs 4 Mart’a geldiğimizde ise bu kez geri harekete başlayacak ve bu durum 15 Nisan’a kadar da devam edecek. Kuşkusuz Venüs’ün geri gitmeye başladığında aşk hayatımızda ve beğenilerimizde karışık durumlar ortaya çıkmaya başlayabilir. Özellikle aşk hayatımızda istediklerimizi tam elde edememek, hoşnutsuzluklar, geri çekilmeler gibi gelişmeler gündeme gelebilir. Venüs hayattan keyif almak ve beğendiğimiz konulara yönelmekle ilgili bir gezegen olarak, sadece aşk hayatımızda değil, aynı zamanda sahip olmayı istediğimiz, ya da güzellik yaratmayı arzuladığımız tüm konular da beklemelere, karışıklıklara, kararsızlıklara işaret edecektir. Örneğin böyle bir dönemde, özellikle 4 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında evlilik, nişan ya da birliktelik kurmakla ilgili konularda değişik nedenlerle aksamalar, vazgeçmeler ya da gecikmeler söz konusu olabilir. Dolayısıyla bu tarihler arasında yapılacak evliliklere özellikle dikkat etmekte fayda var. Venüs sembol olarak kadına ait konuları temsil ettiği için özellikle evlilik aşamasında kadın açısından daha karmaşık koşulların gündeme gelebileceğini göstermekte.

Venüs aynı zamanda, ilişkilerimiz dışında estetik ve güzellikle ilgili konulara, örneğin estetik operasyonlarına, evde dekorasyon ya da hoşluk yaratmak istediğimiz işlere, hatta moda, tasarım ya da kozmetik ürünlerle ilgili işlere karşılık geldiği için bu tür işler için de aceleci davranmamak yerinde bir karar olabilir. İçinde bulunduğumuz dönemde, tutku ve arzularımızı açıklayan Mars’ın da 10 Mart’a kadar Koç burcunda olduğunu görüyoruz. Bu görünüm, Venüs’le Mars’ın aynı burçta yer alması aşkta ve beraberliklerde daha heyecanlı, güçlü çekimler yaratan ama aynı zamanda sürtüşmelere ve tartışmalara da yol açabilecek konulara işaret etmekte. Özellikle yükselen burcu başta, Koç ve Terazi olanlar olmak üzere, Yay, Yengeç ve Oğlak yükselen burçları da Venüs ve Mars’ın bu birlikteliğinden daha yakın biçimde etkilenecekler. Her durumda, Koç burcunun haritanızda hangi evde olduğuna bir göz atmanızı öneririm, bu evin temsil ettiği konularda çok hareketli, hararetli bir atmosfer, cinsiyetler arasında yakınlaşma ve çekişmeler daha sık gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

Venüs’ün geri gideceği dönemde eski ilişkiler de yeniden gündeme gelebilir ve karşılaşmalar söz konusu olabilir. Ancak bu tarihler arasında beraberliklerimizde kalıcı bir karar vermek pek yerinde olmaz. 15 – 28 Nisan arasında Balık burcuna geri dönecek olan Venüs, aşkta daha hayalci ve idealist olabileceğimiz bir süreçte olacağımızı, sık sık fikir değiştirebileceğimizi anlatıyor. Kısaca, önümüzdeki aylarda aşkta ve beğenilerimizde daha dalgalı bir döneme giriyoruz.

Haberin Devamı