Ay düğümleri uyarıyor

2019 boyunca zorunlu bir dönüşüm sürecinden geçiyor olacağız

Bu yıl Yengeç/Oğlak ekseninde görülen Ay düğümleri Oğlak burcundaki test eden gezegenlerle, önce Plüton sonra da Satürn’le yan yana gelecekler. Bu iki gezegenin güney ay düğümü ile birleşecek olması üstümüzde baskı ve çoğu zaman korku yaratan konuların, zorunlu bir dönüşümün gündemimizde önemli bir yer tutacağını anlatmakta. Ay düğümleri bizi kadersel olarak sürükleyen, hayat yönümüzü değiştiren olayları, güney ay düğümü özellikle geride bırakılması, bitirilmesi, çözülmesi gereken unsurları anlatırlar. Nisan’ın ilk haftasında Plüton güney ay düğümü ile yanyana olacak. Nisan sonu, Temmuz başı ve son olarak Eylül sonunda da Satürn güney ay düğümü ile birleşecek.

Haberin Devamı

Yükselen burçlarınıza göre bu temaları kısaca özetlemek istiyorum. 2019’da yükselen Koç’lar için iş hayatında ve sorumluluklar cephesinde çok önemli yükler, baskı oluşturan durumlar söz konusu. Bu süreçte bazı yüklerden zorunlu olarak kurtulmak, bu alanda değişmek, geçmişi geride bırakmak durumundasınız. Yükselen Boğa’lar bu baskı ve zorunlu değişikliği özellikle uzaklarla, yabancılarla ilgili konularda, belki de hayata bakış açılarında, inançlarında yaşayabilirler.Düşünsel alanda, medya ya da akademik uğraşlar içinde zorunlu dönüşümler, baskılar ortaya çıkabilir. Yükselen İkizler bu yıl özellikle finansal alanda, borç, alacak ya da miras gibi paylaşımlı konular içinde kendi durumunu baskı ile gelen bir durumla değiştirmek ve yeniden yapılandırmak zorunda. İş hayatında endişe ya da korku yaratabilecek koşullar olabilir. Yükselen Yengeç’ler özellikle evlilikte, iş ortaklıklarında ya da karşıtlık içeren, davalı konularda kendilerini baskı ve korku içinde hissedebilirler. Kişisel ilişkilerde geçmişi geride bırakmak gerekecek. Yükselen Aslan’lar 2019’da özellikle iş ve çalışma koşulları, düzen ve organizasyon alanında büyük yükler ve baskılar altındalar. Bu süreçte aşırı yorucu ve sağlığı zorlayıcı durumlara özen göstermeli ve kendilerini gevşetmek için çaba göstermeliler. Yükselen Başak’lar ise aşkta ve çocuklarla ilgili konularda, kendilerini mutlu hissetmek istedikleri yaratıcı alanlarda fazla yüklü ve sorumlu olabilirler. Bu durum doğallığı engelleyebilir ya da bazı mutsuzluklara, zorunluluklara neden olabilir.

Haberin Devamı

Yükselen Terazi’ler bu zorunlu dönüşüm ve baskı getiren durumları özellikle aile cephesinde, baba ile ilgili konularda belki de eve ya da gayrimenkullere ait konularda yaşayabilirler. Bu süreçte önemli bitişler, sonlanmalar ve yeni başlangıçlar içinde olabilirler. Yükselen Akrep’ler 2019’da zihinsel alanda, eğitimde ya da yakın çevrelerindekilerle ilgili konularda kendilerini fazla yüklü, sorumlu hissedebilirler. İşte evraklar, yazışma ve anlaşmalar açısından zorlayıcılılık söz konusu olabilir. Yükselen Yay’lar için bu dönemde özellikle parasal kaynaklar, işle ilgili konularda yükler, sorumluluklar ve baskılar var. Destek ve kaynak bulabilmek için zorunlu adımlar atmak durumundalar. Yükselen Oğlak’lar bu dönemde kişisel alanda güçlü dönüşümlerden geçmekteler. Üstlerinde çok fazla sorumluluk var ancak bazı alışkanlıkları, tutumları geride bırakmaları ve kendi sağlıklarına, mutluluklarına daha fazla önem vermek durumdalar. Yükselen Saka’lar için bu dönemde bazı kısıtlamalar, engeller, beklemeler söz konusu. Elde olmayan nedenler yüzünden kendilerini sıkışık ve boşlukta hissedebilirler. Geçmişle olan ilişkilerini de geride bırakarak arınabilirler. Yükselen Balık’lar 2019’da gruplar ve organizasyonlar yüzünden kendilerini baskı ya da büyük bir yük altında hissedebilirler. Bu süreçte gelecekle ilgili beklentilerini gerçekçi ve zorunlu biçimde gözden geçirerek, yeni bir plan yapmaya başlayabilirler.

Haberin Devamı

Kısaca 2019’da özellikle sözünü ettiğimiz dönemlerde gündeme gelebilecek olaylar bizi sorumluluklar alanında zorlarken, kendimizi baskı altında bulabiliriz. Ancak bu güçlü baskı aynı zamanda kendimize yeni bir dönem açabilmek açısından zaruri de olabilir.