Heyecan verici bir döngü

Eylül’ün son günlerinde hayatımızda aniden gelişen fırsatlar var

Bugünlerde gündemimize yenilik, heves ve heyacan getiren bir döngü içerisindeyiz. Jüpiter ve Uranüs ikilisi astrolojide sınırları aşan bir iyimserlik, maceraya açık olma ve buluşlarla yakından ilgilidir. 28 Eylül’de bu iki gezegen tekrar tam olarak karşı karşıya gelerek yükselen bir heyecan ve fırsatlardan yararlanma imkanı getiriyor. Aslında bu iki gezegen, geçtiğimiz bir yıl içerisinde Terazi-Koç burçları arasında iki kez karşı karşıya gelmişti, şimdi üçüncüyü gerçekleştirerek sanki yarım kalmış bir temayı tamamlıyorlar. İlki 2016 Aralık ayının son günlerinde, ikincisi 2017 Mart başında oluşan bu karşıt açı, muhtemelen söz konusu dönemlerde daha pozitif ve beklentilerin yükseldiği, kendimizi aşma heyecanı getiren bir tablo sunmuşlardı. Özellikle Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burcunun ilk günlerinde doğmuşsanız, sözünü ettiğimiz pozitif heyecan ve beklentileri 2016 sonunda farketmiş olabilirsiniz. Bugünlerde ise yine bu burçların son günlerinde doğanlar daha belirgin biçimde hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

Karşıt açı aynı zamanda sonuçlanma ve değerlendirme yapma ile yakından alakalı olduğu için, bu açının yükselen burcunuza göre düştüğü evlere bakarak belirli temalardan söz edebiliriz. Eylül ayının son günlerinde yükselen Koç’lar için özellikle yakın ilişkilerde, sosyal alanda ve iş hayatında heyecan verici değerlendirmeler ve sonuçlar var. İlişkilerden doğabilecek fırsatlara odaklanmanız faydalı olabilir. Yükselen Boğa’lar bugünlerde iş ve çalışma konularında daha olumlu adımlar atabilir ve onları bir süredir mesleki alanda meşgul eden koşulları sonuca vardırabilir. Yükselen İkizler bugünlerde sosyal alanda, gruplar içinde, gelecek ümitlerinde daha pozitif ve heyecanlı olabilir. Aşk ve eğlenceli konular daha çok vurgulanıyor olabilir. Yükselen Yengeç’ler bu dönemde ailevi işlerde, toprağa ya da gayrimenkullere ait konularda yenilikler ve sürprizlerle karşılaşabilir. İş hayatında da ilerleme mümkün. Yükselen Aslan’lar özellikle yurtdışına ait konularda, içerisinde medya ya da tanınma olan konularda daha heyecan verici bir tempo içinde olabilir. Farklı fikirler hayata heyecan getiriyor. Yükselen Başak’lar bugünlerde özellikle iş hayatında ortaklı konular içinde ya da miras, paylaşım gerektiren alanlarda sürprizlerle karşılaşabilirler.

Haberin Devamı

Yükselen Terazi’ler son bir yıl süregelen yenilikler ve girişimlerinden daha şanslı sonuçlar çıkarabilirler. Aynı zamanda ilişkilerde ve evlilikle ilgili konularda daha heyecan verici bir dönemdeler. Yükselen Akrep’ler bu dönemde daha çok sağlık, hizmet ve daha çok uğraştırıcı konuların aniden çözüldüğünü görebilirler. Beklemede kalan projeler, hedefler de farklı bir sonuca gidebilir. Yükselen Yay’lar bugünlerde aşkta ve çocuklarla ilgili konularda yeni heyecanlar ve sürprizler içinde. Aynı zamanda olumlu beklentiler de dikkat çekiyor. Yükselen Oğlak’lar özellikle kariyer alanında sürprizler ve onları aniden aydınlatabilecek olaylarla, kişilerle karşılaşabilirler. Eve ait bir konuda da ani değişiklikler söz konusu. Yükselen Saka’lar bu dönemde eğitimde, zihinsel konularda ve yakın çevrelerinde harekete geçirici değişiklikler, sürprizler içinde olabilirler. Pozitif haberler iyimserliği arttırıyor. Yükselen Balık’lar ise bugünlerde ortak bir kazanç, eşin ya da ortağın getirebileceği ani olanaklardan daha çok yararlanabilir. Finansal alanda sürprizlere açık olmak gerekiyor.

Haberin Devamı

Her durumda, bu ayın son günlerinde aniden gelişen konulara ve getirebileceği fırsatlara karşı daha uyanık olmakta fayda var. Özellikle ortaklıklar, beraberlikler bu dönemde heyecan getiren bir atmosfer yaratıyor.