Heyecanlı bir yeniay geliyor

Önümüzdeki iki hafta içerisinde yenilenen koşullar içindeyiz

Burçlar kuşağının ilk burcu Koç’ta gerçekleşen yeniaylar her zaman önemlidir zira bu yeni bir döngünün başlangıcına işaret eder. Koç ilklerin ve başlangıçların burcu olarak, bu dönemde hayatımıza katılan yeni temaların nasıl şekillenebileceği hakkında bilgi verebilir. Koç burcunda yeniay Pazartesi günü 16 Nisan’da gerçekleşecek. Bu yeniayda Uranüs’ün özellikle dikkat çekici olması, bu dönemde hayatımıza yenileyici koşulların hızla girebileceğini göstermekte. Uranüs, uyandıran, sarsan, çoğu zaman varolan istikrarı aniden değiştiren ve özgürletici olan bir güçtür. Dolayısıyla, önümüzdeki iki hafta içerisinde oldukça hızlı ve heyecan verici koşullar içerisindeyiz. Bu ani temaların sizi özellikle hangi yönde etkilediğini anlamak için Koç burcunun hangi evinizde olduğuna da bakabilirsiniz. Bunun için, yükselen burcunuzdan Koç’a kadar saymalısınız. Örneğin yükselen burcunuz Başak ise, Koç sekizinci burç yani sekizinci evinizde olacaktır. Söz konusu evin konuları içerisinde beklenmedik gelişmeler, uyanışlar ve özgürleşmeler yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu iki haftalık süre içinde, Ay’ın Yengeç burcunda olduğu 21-22 Nisan günlerine özellikle dikkat edelim. Bugünlerde kendimizi güvende hissetme ihtiyacı çok yüksek olacağı için, hassasiyetlerimiz de ön planda olacak. Bu günlerde ev ve iş konularında kritik kararlar, harekete geçme ve kendimizi savunma ihtiyacı hissedebiliriz.

Belirsizliklere de dikkat !

16 Nisan’da Koç burcundaki yeniay haritasında Balık yükselirken, Neptün de yükselen burç derecesine oldukça yakın gözüküyor. Bu nedenle, bu dönemde bolca karmaşa, hassasiyetler ve fedakarlıklar da var. Balık sınır koymakta zorlanan, dışsal etkilere açık ve pasif bir burç olduğu için kontrol ve dikkat gerektiren konularda daha gerçekçi olmalıyız. Bu dönemde, hepimizi ilgilendiren alanlarda, ruhsal konular, inançlar ve hayaller özellikle dikkat çekmekte. Balık kendimizi fazlasıyla kaptırdığımız, kendimizi pasif hale getirdiğimiz, hayal dünyasında kaldığımız durumların da gündeme gelebileceğini göstermekte. Neptün’ün yükselen burcun üzerinde olması genel olarak belirsizliklere, net görülemeyen koşullara, eksik değerlendirmelere ve aynı zamanda sağlığımızı da etkileyebilecek kimyasallar ya da sıvılarla ilgili durumlara işaret edebilir.

Haberin Devamı

Yine bu dönemde, uluslararası konuları, akademik uğraşları ve medyayı içine alan konuları da fazlasıyla gündemimizde görebiliriz. Jüpiter’in konumu inançlar ve hayata bakış açımız yönünde derin, tutkulu ancak çok objektif olamadığımız bir dönemde olabileceğimizi ifade etmekte. Son olarak bu dönemde, 18 Nisan’da Satürn Oğlak burcunda ilk gerilemesine başlıyor olacak. Dolayısıyla, şu soruları da kendimize daha çok sorabiliriz: Geçtiğimiz Aralık ayından bu yana farkına vardığımız sorumluluklar ve yeni sınırlamalar karşısında neler yaptık ? Yeni realitelere uyum gösterebiliyor muyuz ? Bizi uzun vadede meşgul eden, gerçekçi olmamızı gerektiren sınırlar öne çıkarken, artık ihmal edemeyeceğimiz konularında farkına varma zamanı gelmiş olabilir. Bunu daha detayda anlamak için, haritanızda Oğlak burcunun yer aldığı evin konularına göz atabilirsiniz.

Haberin Devamı