Jüpiter Akrep’te size neler getiriyor ?

Akrep burcuna bir yıllığına yerleşen Jüpiter, yükselen burcunuza göre değişik alanlarda fırsatlar ve meşguliyetler getiriyor.

Akrep burcuna bir yıllığına yerleşen Jüpiter, yükselen burcunuza göre değişik alanlarda fırsatlar ve meşguliyetler getiriyor. Bazı yükselen burçlar çok daha kısmetlli ve akıcı şartlarda görülürken, bazıları için daha fazla uğraş söz konusu. Bu yazıyı genel bir değerlendirme olarak görebilirsiniz.

Önümüzdeki bir yıl içinde, yükselen Koç’lar finansal işlerde, başkalarından ya da eşten gelebilecek kaynakları kullanma yönünde daha şanslı olabilir. Ancak bu şansın daha çok miras, borç, alacak gibi uğraştırıcı nedenlerden kaynaklanabileceğini söylemeliyiz. Bu nedenle kimi zaman başkalarına bağlı nedenler, stres ve sıkıntı kaynağı da olabilir. Ortak çıkarlar üzerinde durmak, eşten ya da ortaklıklardan fayda sağlamak mümkün olacak. Yükselen Boğa’lar için önümüzdeki bir yıl boyunca işte ve ilişkilerde ilerleme, özellikle ortaklıklar yoluyla kendini geliştirme fırsatları var. Bu süreçte evlilik size daha fazla zenginlik ve destek getirebilir. Bu bir yıl içerisinde iş hayatında kuracağınız ilişkiler, görüşmeler de kariyerde bir adım ilerlemenize ve daha aktif olmanıza yardımcı olacak. Yükselen İkizler için bu bir yıl içinde daha fazla çalışma, iş ve emek sarfederek üretken olabileceği koşullar yer alıyor. Bu pek rahat ya da keyif bir getiren bir transit olmaktan çok istemediğiniz kadar iş getiren koşullara işaret etmekte. Bu süreçte çok çalışacaksınız. Hizmet etmekte daha gönüllü olmaya bakın. Başkalarına yadımcı olmak, sağlık ve düzen gibi konularla daha sık ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yükselen Yengeç’ler önümüzdeki bir yıl içinde hayattan daha çok keyif ve mutluluk duyabilecekleri olumlu olaylarla karşılaşabilirler. Bir çocuğun doğumu, bir aşk ya da yaratıcı alanda kendilerini daha verimli hissedebilecekleri konular gündeme gelebilir. Kişisel gelişim konuları, yolculuklar, hobiler öne çıkarken, keyif için dikkatsiz harcamalar da gündeme gelebilir. Yükselen Aslan’lar bu bir yıl içinde aile hayatında, eve yönelik konularda çok daha fazla şey bulabilirler. Bir çocuğun doğumu olabileceği gibi, toprak ya da gayrimenkullere yatırımlar, evden ve aileden gelen destekler olabilir. Yaşadığınız yerde destek bulabileceğiniz gibi, yeni bir yere yerleşmek konusunda da imkanlar bulabilirsiniz. Yuvada hareketlilik artmakta. Yükselen Başak’lar için bu yıl yakın çevrelerinde bolca hareket ve değişiklik söz konusu. Zihinsel yönden daha verimli olabilecekleri gibi, eğitsel uğraşlar dikkat çekebilir. Bu süreçte kardeşler, komşularla ilişkiler önem kazanabilir. Zihin dünyalarında daha araştırmacı ve inceleyeci olabilirler. Yazmak, konuşmak, tasarlamak gibi konularda ilerlemeler, yeni yabancı kişilerle bir araya gelmek olası olabilir.

Haberin Devamı

Yükselen Terazi’ler bu yıl kişisel gelişim alanında daha sağlam temeller atarak ilerleyebilirler. Son bir yıldır ortaya çıkan fırsatları kullanmak ve güven kaybetmemek gerekiyor. İş hayatında daha fazla çalışma ve gelir elde etmek mümkün. Ancak para tek başına kalıcı olamayacağı için mutlaka daha uzun vadeli yatırımlara dönüştürülmeli. Ortaklı kazançlar ve başkalarının imkanlarından yararlanma durumu da olabilir. Yükselen Akrep’ler hiç kuşkusuz bu yıl Jüpiter’den en çok faydayı görecekler arasında yer alıyor. Kişisel gelişim alanında yeni adımlar, genişleyen fırsatlar, yabancılarla ilgili konular önemli büyüme ve öğrenme imkanları sağlamakta. Şansın size yardım etmesine yardımcı olun ve yeni deneyimlere açık durum. Yolculuklar, eğitsel uğraşlar, kendinize güveninizin yükselmesi pek çok kapının açılmasına yardımcı olabilir. Yeni bir büyüme döngüsüne girmektesiniz. Yükselen Yay’lar önümüzdeki bir yıl süresinde maddi olmaktan çok ruhsal alanda, maneviyat konularında ilerleme kaydedeceğe benziyor. Belki bu dönemde çok istediğiniz bir konu için sabır göstermeniz gerekebilir. Hatta söz konusu olabilecek bazı olaylar sizi zorunlu olarak bu yöne ve kabullenmeye doğru itiyor da olabilir. Kendi içinize daha çok dönebileceğiniz, iç dünyanızı geliştirebileceğiniz bir süreçtesiniz. Yükselen Oğlak’lar bu dönemde gelecek beklentileri konusunda, özellikle iş hayatında ve sosyal konular içinde daha güçlü ve etkin olmayı isteyecek. İnsanlar üzerinde etkiniz artabileceği gibi, bir grup içinde daha aktif ve becerikli olabilirsiniz. Bu süreçte umut ve hedeflerinizi yenilemeniz ve isteklerinizi gözden geçirmeniz yararlı olacak. İstediğiniz şeylere daha kolay ulaşabileceğiniz fırsatlar doğuyor olacak. Yükselen Saka’lar için bu yıl kariyer alanında ve tanınma yönünde değerli fırsatlar ve ilerleme olanakları var. Şimdiye kadar gösterdiğiniz çabaların bir sonucu olarak işte terfi edebilir, daha çok dikkat çekebilirsiniz. Özellikle kariyer alanında güçlü kişilerden ya da yabancılardan destek söz konusu. Mesleki yönde ilerleme olanaklarının öne çıktığı bu dönemi çok iyi değerlendirmeye, yine gayret göstermeye bakmalısınız. Yükselen Balık’lar bu yıl kişisel gelişim alanında son derece bereketli ve değişik fırsatlarla dolu bir döneme girmekteler. Özellikle akademik alanda, yabancılarla ilişkilerde, eğitimde artan olanaklar ve yeni şeyler öğrenme kapasitesi öne çıkıyor. Yayıncılık, medya, kişisel keşif ve yolculuklar sayesinde daha çok tanınabilir ve aynı zamanda hayattan keyif alabilirsiniz. Pasif kalmamalı, sınırlarınızı aşmayı denemelisiniz.

Haberin Devamı