Koç’ta yeniay neler getiriyor?

Yeniayın getirdiği yeni imkanları daha iyi kullanmaya bakalım

Burçlar kuşağının ilk burcu Koç olunca, bu burçta gerçekleşen yeniayın getirdiği hareketliliği ve itici gücü göz ardı edemeyiz. Koç ilkbaharın ve yeniden doğuşun burcudur. Yeniaylar ise zamana atılan tohumlar gibidir. Yeniay haritalarında bizi bu dönemde meşgul edebilecek koşulları anlayabiliriz. Dilerseniz, dün gerçekleşen yeniay haritasına bakarak bazı değerlendirmeler yapabiliriz. Bu haritada öncü burçlarda büyük bir vurgu yer alıyor. Yengeç yükselirken, 10. Evde yeniay Oğlak’taki Satürn’le de sert bir açı altında. Dolayısıyla bu dönemde hayatımıza yeni bir heyecan ve farklılık getirebiliriz. Ancak bunu gerçekleştirirken, bizi kısıtlayan, kontrol eden, sürekli test eden durumlarla da karşılaşabileceğimiz anlaşılıyor.

Haberin Devamı

Önümüzdeki 15 gün boyunca, yükselen burçlara göre değerlendirme yaparsak, yükselen Koç’lar bu dönemde kişisel alanda yeni adımlar atarken, ailevi konular ve eve yönelik hassasiyetler içinde olabilirler. Öncelikleri doğru bir şekilde belirleyerek dağılmamak gerekiyor. Yükselen Boğa’lar hızlı değişikliklerden ya da riskli durumlar nedeni ile kendilerini daha huzursuz ya da kontrolsüz hissedebilirler. Bu dönemde yakın çevreleri, kardeşler ve aileyi ilgilendiren gelişmeler de söz konusu. Yükselen İkizler, yeni beklentiler ve özellikle gruplar içinde, arkadaşlıklarla ilgili konularda ilham alabilecekleri imkanlar içindeler. Ayrıca parasal olanakları ve aileden gelebilecek destekleri kullanmak isteyebilirler. Yükselen Yengeç’ler bugünlerde kişisel alanda ve hedefleri yönünde çok daha hızlı adımlar atabilirler. Mesleki konular, sorumluluklar öne çıkarken, niyetlerini gerçekleştirmeleri zor olmayacak. Yükselen Aslan’lar bu yeni dönemde yeni fikirler, kendilerini geliştirebilecekleri imkanlar içindeler. Uzaklarla, yabancılarla ilgili gelişmeler, eğitimde başlangıçlar mümkün. Ancak bir yandan tam olarak kontrol edemedikleri hassasiyetler, gizli durumlar da gündeme gelebilir. Yükselen Başak’lar bu dönemde bazı riskli koşullar ve parasal açıdan daha dikkatli olmaları gereken bir dönemdeler. Borçlar, alacak ve miras gibi konularda yenilikler gündeme gelirken, gelecek beklentilerinde hassasiyet içinde olabilirler.

Haberin Devamı

Yükselen Terazi’ler için bu dönemde özellikle ilişkilerde, evlilik ve ortaklıklar önemli adımlar, muhasebeler ve değişiklikler gündeme geliyor. Gerek evdeki konuları, ailevi işleri, gerekse de statülerini ilgilendiren konularda yenilikler söz konusu. Yükselen Akrep’ler bugünlerde çalışma hayatı ve yorucu bir tempo yaratan uğraşlara, sağlık ve düzen konularına yeniden eğilebilirler. Hızlı hareket etmek gerekiyor ve uzaklarla ilgili uğraşlar da gündeme gelebilir. Yükselen Yay’lar bu dönemde onları duygusal açıdan etkileyen, bağlayan konulara yönelebilirler. Çocuklarla ilgili gelişmeler, aşk hayatına odaklanma var. Ancak ortak parasal işler, miras ya da ailevi konular da test edebilir. Yükselen Oğlak’lar bir yandan ailevi konularla yakından ilgilenirken, evlilik ve ortaklı konulara, bazı karşıtlık çıkarabilecek durumlara da zaman ayırmak zorundalar. Evde de yenilikler, başlangıçlar söz konusu. Yükselen Saka’lar kafaca meşgul ve zihinsel açıdan aktif ve girişken olabilecekleri bir dönemdeler. Yakın çevrede çok hareket ve ziyaret olurken, iş ortamına ve sağlık konularına da özellikle dikkat etmeliler. Yükselen Balık’lar ise iş hayatında yeteneklerini daha cesur değerlendirebilecekleri bir dönemdeler. Parasal konularda yeni dengeler söz konusu ve bir yandan da çocuklara, aşk hayatındaki gelişmelere, onlara daha fazla harcama yaptırabilecek koşullara dikkat etmeliler.

Haberin Devamı

Kısaca bu dönemde yeni koşullara uyum sağlamak için pasif kalmamak ve daha fazla cesaret göstermek gerekiyor. Koşullar sınırlayıcı ya da uzun vadede dikkat edilmesi gereken unsurlar taşısa da, kendimize güven duyduğumuz ölçüde daha başarılı olabiliriz.