Mars Yengeç’te bize neler söylüyor ?

Bu dönemde duygusal konsantrasyon ağır basıyor, hassasiyetler artıyor.

Mücadele ve savaş gezegeni Mars, bu hafta 4 Haziran günü, 20 Temmuz’a kadar kalmak üzere Yengeç burcuna ilerliyor. Peki bu transitin hayatımıza yansımaları hangi alanlarda olabilir ? Yengeç burcu aidiyeti, korumacı bir hassasiyeti, anneliği ve aileyi, geçmişten kaynaklanan değerleri ve bağları anlatan burçtur. Mars ise harekete geçmek, savunmak ve atağa kalkmak ve gücümüzü kullanmakla ilgili olduğu için Mars bu burçta öncelikle duygusal açıdan önem taşıyan hassasiyetler yüzünden tepkileri anlatır. Yengeç’in korumacı ve görünürde kırılgan, yumuşak tavrı Mars’ın ateşli doğası ile pek uyuşmasa da, Mars bu burçta (gece gezegeni olduğu için) kendini sonuna kadar savunma ve duygusal bir konsantrasyon sergiler. Dolayısıyla içine girdiğimiz bu süreçte özellikle ailevi konularda, güven ve huzurumuzu ilgilendiren alanlarda daha savaşkan olacağız. Ancak bir yandan da duygusal hassasiyetimiz nedeniyle daha yıkıcı ve huysuz davranabiliriz. Benzer şekilde, Yengeç ülkemizin de yükselen burcu olduğu için, bu dönemde milli hassasiyetler ve savunma konuları çok daha sıcak bir hal alabilir.

Haberin Devamı

Bu transiti daha yakından anlamak için, yükselen burcunuza göre bazı kısa değerlendirmeler hazırladık. Yükselen Koç’lar bu dönemde özellikle ev ve ailevi konularla daha aktif ilgilenebilirler. Evdeki güvenlik konularına ve huzura önem vermek gerekiyor, işe ait konularda bitişlersöz konusu olabilir. Yükselen Boğa’lar bu dönemde yakın çevreleri, kardeşleri ile daha fazla ilgilenme gereği duyabilir. Düşüncelerinde ve zihinlerinde daha sakin ve dengeli olmaya bakmalılar. Yükselen İkizler bu dönemde harcamalarında ortaya çıkabilecek dengesizlikleri önemsemeli. Eve, aileye ve güvenliğe ait konular için daha fazla masraf söz konusu olabilir. Yükselen Yengeç’ler bu dönemde çok daha girişken, atak ve mücadeleci olabilirler. Ailevi konularda, evlilik ve ilişkilerde daha akılcı davranmakta fayda var. Sağlığa ilişkin konularda da hassasiyet artabilir. Yükselen Aslan’lar bu dönemde duygusal nedenler ya da ailevi konular yüzünden bazı sıkıntılar, huzursuzluklar yaşayabilirler. Daha önce yapmış oldukları ancak farkında olmadıkları şeyler yüzünden problemler su üstüne çıkabilir. Gizli düşmanlıklar, dedikodular hassasiyetler yaratabilir. Yükselen Başak’lar bu dönemde ailevi bir konu ya da hassasiyet gösterdiği bir hedefe yönelmek konusunda daha aktif ve mücadeleci davranabilir. Duygusal açıdan önem taşıyan beklentiler yüzünden daha akılcı ve dengeli olmak gerekiyor.

Haberin Devamı

Yükselen Terazi’ler bu dönemde gerek iş hayatları, sorumlulukları, gerekse ailevi konulaı yüzünden daha mücadeleci ve aktif olmak durumunda. Kariyer alında yeni bir adım atmak mümkün olduğu gibi, üstlerle daha dengeli bir ilişki kurmak da gerekebilir. Yükselen Akrep’ler bu dönemde duygusal yönden daha aktif ve kararlı olabilir. Fikirlerde, inançlarda ve özellikle yolculuklar, uzaklarla ilgili konularda daha fazla mücadeleci olmak gerekebilir. Yükselen Yay’lar bu dönemde daha fazla endişe ve huzursuzluk içinde olabilir. Sağlığa özen göstermek gerekiyor. Aynı zamanda kriz çıkarabilen koşullar ve finansal açıdan riskli gelişmeler olabilir. Yükselen Oğlak’lar açısından yeni bir dönem var. Önemli sonuçlar, değerlendirmeler özellikle işte ve evlilikte harekete geçirici olabilir. Bu süreçte evlilik ve ortaklıklarda daha sakin düşünmek, düşmanlıklara yer vermemek gerekiyor. Yükselen Saka’ların bu dönemde fiziksel açıdan daha hareketli ve iş ortamında çaba sarfedeceği söylenebilir. Sağlık, iş ortamındaki koşullar ve yorucu durumlara dikkat etmek gerekiyor. Yükselen Balık’lar ise bu dönemde sezgilerini, duygusal motivasyonlarını daha iyi kullanabilir. Çocuklarla, aşk hayatı ile ilgili koşullara dikkat etmek gerekebilir. Yaratıcı alanda, zevkler yönünde harcamalar da artabilir.

Haberin Devamı