Şaşırtıcı yeniay başlıyor

Bugün gerçekleşen yeniay hayatımıza yenilenme ve heyecan getiriyor

Bugün çok erken saatlerde Saka (Kova) burcunda dikkat çekici bir yeniay başladı. Yeniaylar zamana ekilen bir tohum gibidirler, zaman içinde gelişir ve kendilerini gösterirler. Bugünlerde hayatımıza giren yeni koşullara, değişikliklere dikkat edin. Zira Saka burcu geleceğe yönelen, değişiklikler arayan, yeni ümit ve değişiklikleri anlatan bir burçtur. Önümüzdeki bier ay süresince gündeme gelecek olan değişiklikler, yenilikler 2017’nin de ana temalarını içine almakta. Zira hemen ardından 11 Şubat’ta Aslan burcunda bir Ay tutulması gerçekleşecek. Daha sonra 26 Şubat’ta ise Balık burcunda Güneş tutulması var. Kısaca tutulma mevsimine giriyoruz.

Haberin Devamı

Tutulmalar çoğunlukla birikmekte olan enerjilerin boşalmasına, iyice ortaya çıkmasına işaret ederler. Böyle zamanlarda hayatımızda beklenmedik gelişmeler yeniliklere ve uyanışlara neden olurlar. Bugün gerçekleşen yeniay haritasında yeniay derecesi olan 8 derece Saka, Koç burcundaki Uranüs’le yetenekleri ve zekayı ifade eden bir açı (beşlik açı, quintile) meydana getirmekte. Dolayısıyla bu dönemde kişisel yeteneklerimizi daha buluşçu, şaşırtıcı ve dikkat çekici biçimde ifade edebileceğimiz yeni fırsatlar bulacağız. Uranüs’ün şaşırtan ve yenileyen, bizi varolan kalıplarımızdan çıkaran özelliklerinin yanı sıra, yeniay haritasında Akrep burcunun yükseldiğini görüyoruz. Akrep de güçlü ve baskı ile gelen dönüşümleri, yenilenmeyi ve eski kalıpların değişimini anlatır. Bu burç aynı zamanda zorlu süreçlere de işaret eder. Akrep ülkemizin de burcu (29 Ekim 1923) olduğu için ve ülkemiz haritasında meclisi de anlatan 5.evde yer aldığı için, bu dönemde politik alanda ve özellikle milletvekillerine, yönetime ilişkin konularda pek çok yenilik ve hareketlilik izleyebiliriz.

Bugün sadece yeniay gerçekleşmiyor aynı zamanda Mars gezegeni yöneticisi olduğu Koç burcuna ilerliyor. Mücadele gezegeni Mars bu dönemde çok dikkat çekici zira ülkemizin bu yılki yöneticisi durumunda olan gezegen, bu nedenle transitleri daha büyük bir önem taşımakta. Koç burcu ise ülkemizin yönetimi ve yöneticileri ilgilendiren alanında yer aldığı için Mars’ın bugün Koç burcuna ilerlemesi yönetsel alanda çok hızlı gelişmelere, yeni adımlara ve başlangıçlara işaret edebilir. Sizler de astrolojik haritanızda Koç burcunun hangi evde yer aldığına dikkat ediniz. Bu evin konuları içerisinde hayatınızda daha fazla girişim, mücadele ve yükselen bir enerjinin ortaya çıktığını görebilirsiniz.

Haberin Devamı

11 Şubat’ta Aslan burcundaki Ay tutulması/dolunay sözünü ettiğimiz yaratıcı konuları daha fazla öne çıkarmakta. Bugün gerçekleşen yeniayın sonuçlarını 11 Şubat’ta daha net göreceğiz ve anlayabileceğiz. Ay tutulmaları duygusal heyecan ve artan bir farkındalık getirirler. Aslan burcundaki Ay tutulması bu burcun ifade ettiği konularda (kendine güven, yaratıcılık, liderlik) kendimizi daha fazla sorgulayabileceğimizi ve aynı zamanda yeni bir anlayış ve uyanış içerisinde olabileceğimizi açıklamakta. Bu tutulmanın Jüpiter ve Uranüs’le olan açıları büyük bir canlanma, heyecan duygusu ve yeni alanlar keşfedebileceğimiz olanaklar sunuyor. O halde bugün gerçekleşen yeniaya kendimizi geliştirebileceğimiz dileklerle başlayalım.

Haberin Devamı