Sürprizlerle dolu bir dönemdeyiz

Yarın, Mars da Terazi’ye ilerlerken, kolayca kışkırtılabileceğimiz günlere giriyoruz

Önümüzdeki iki haftalık süreç hayatımıza heyecan ve sürprizlerle dolu günler getiriyor. 19 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen yeniay, Koç burcundaki Uranüs’la keskin bir karşıtlık oluştururken, bu dönemde özellikle ilişkiler alanında uyandırıcı tecrübeler içinde olacağız. Gökyüzü bize ilişkilere odaklanmanın, bu alanda hızlı bir muhasebe yapmanın çok değerli olduğunu hatırlatmakta. Bildiğiniz gibi Terazi dengenin ve ortaklıkların, uyum ve uyumsuzluğun burcudur. Dolayısıyla, ışıkların, Güneş ve Ay’ın Koç burcundaki Uranüs’le karşı karşıya gelmeleri özel bir önem taşıyor. Koç’ta Uranüs kişisel alanda ödünsüz ve özgür bir tavır içinde davranmayı, kendi bildiği yönde harekete geçmeyi açıklarken, Terazi’de yeniay aslında nasıl yeniden denge kurabiliriz ve uyum yaratabilirizin peşinde olmaya önemsemekte. Bu kombinasyon ani uyanışlara, bağımsızlık talebimizin açık bir şekilde ortaya konmasına işaret eder. Koç-Terazi ekseni ben-sen dengesi ile yakından ilişkilidir. Belki de içinde olduğumuz bu dönemde şimdiye kadar birikmiş olan gerginliklerden aniden boşalarak samimi bir yüzleşme ve uyanma sürecine girebiliriz.

Haberin Devamı

Hızlı gelişmeler elektrikli bir atmosfer getirmekte. Bu dönemde heyecan verici ilişkiler, ilhamlar söz konusu olacak. Eğer ilişkilerimizde herşeyi olduğu gibi aynı şekilde devam ettirmek istiyorsak, ortaya çıkan durumlar bizim için kimi zaman şok edici, ya da üzücü gibi de görülebilir. Ancak beraberliklerimizde yenilenmeye ve karşımızdakini daha iyi tanımaya özen gösterebilirsek, aslında ilişkilerimize daha dürüst ve samimi bir şekilde bakabilir, hatta ilişkilerimizi daha dinamik ve heyecan verici de kılabiliriz.

Yeniay haritasında Yengeç burcunun yükseliyor olması, Venüs’ün de Terazi burcunda ilerlemesi bu günlerde duyarlılığımızın ve koruyuculuğumuzun da önemli bir etmen olduğunu anlatmakta. Ev ve aile hayatımızda hızlı gelişmeler de bu sürece eşlik ediyor olacak. Haritada öncü burçlarda yer alan vurgu özellikle Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burcu güçlü olan kişilerin, özellikle bu burçlarda yükselen burcu olanların önümüzdeki iki haftalık süreçte, daha enerjik ve hızlı adımlar içinde olabileceğini anlatıyor. Venüs özellikle birleştirici, bağdaştırıcı bir güçtür. Terazi’deki Venüs böyle canlı bir dönemde yeni beraberliklerin sürpriz bir şekilde karşımıza çıkabileceğini de anlatıyor.

Haberin Devamı

Mars da Terazi’ye ilerliyor

Denge kurmak ve harekete geçmek açısından yine dikkat çekici bir gelişme, mücadele gezegeni Mars’ın yarın yine Terazi burcuna geçmesi olacak. Mars bu burçta patlamaya hazır bir bomba gibidir. Karşımızdekilerden beklentilerimizde daha kırılgan bir hassasiyet içinde olacağız, hatta tepki vermekten hiç geri durmayacağız. Beraberliklerde ve evlilik hayatında son derece güçlü dalgalanmaların, iniş çıkışların olabileceği bir dönemdeyiz. Ancak böyle zamanlarda dikkatimizi sadece karşı tarafa yöneltmemiz ve pek de düşünmeden reaksiyon göstermemiz son derece riskli olabilir. Aşkta ve genel olarak arkadaşlıklarda çok şey öğrenebilir, taşları yerinden oynatabiliriz. En iyisi, böyle bir dönemde, sabırsız ve tepkisel bir tavır içinde olmaktansa, karşımızdakileri daha iyi dinleyen ve ortak değerlerimizi koruyarak kendi haklarımızı savunmak yönünde davranmak olacak. Aksi halde haklı iken haksız yerine geçebiliriz.

Haberin Devamı