Uranüs Boğa’da hayatımıza neler getiriyor ? 2. Bölüm

Uranüs’ün Boğa burcunda ilerleyeceği (2018-2026) yılları arasında, yükselen burcumuza göre hangi temaları gündeme getirdiğini değerlendirmeye devam ediyoruz.

Uranüs’ün Boğa burcunda ilerleyeceği (2018-2026) yılları arasında, yükselen burcumuza göre hangi temaları gündeme getirdiğini değerlendirmeye devam ediyoruz. Bu bölümde Terazi’den Balık burcuna kadar geleceğiz. Uranüs sarsıcı uyanışları, özgürleşmeyi ve canlandırıcı bir yenilenmeyi ama aynı zamanda istikrarsızlığı anlatan bir güç olması haritamızda ilerlediği evin konularına büyük bir hareketlilik getirir. Uranüs’ün etkileri neredeyse son altı aydır işaretlerini vermeye başlamıştı.

Yükselen Terazi’lere göre bu dönemde şimdiye kadar çok sağlam ve istikrarlı durmuş desteklerin ve maddi koşulların değiştiğini görebiliriz. Evli olanlar açısından bu durum eşin parasal koşullarında ani değişiklikler, kolay ya da zor yenilikler ve sarsıntılar anlamına gelebilir. Eğer eşinize maddi açıdan fazlasıyla bağlı birisi iseniz, bu pek de kolay bir süreç olmayabilir zira bazı korku ve endişelerin de üzerinden geleceksiniz demektir. Yine bu transit finansal açıdan yeni ortaklıklar, aniden ortaya çıkabilecek miras, borç, alacak ya da bankalarla ilişkiler anlamına da gelebilir. Bazıları ise özellikle ruhsal, metafizik boyutta ani tecrübeler ve krizlere eşlik eden aydınlanmalar yaşayabilirler.

Haberin Devamı

Yükselen Akrep’ler açısından bu yeni dönemde, çok farklı ilişkiler, kişisel dehanızı aydınlığa çıkarabilme kapasite ve özellikle evlilik ve ilişkilerde ani gelişmeler var. Pek çok Akrep açısından bu durum yeni ve ilginç arkadaşlıklar, ilişkiler ve ortaklıklar, uyarıcı dostluklar anlamına geldiği gibi, evli olanlar açısından ani kopuşlar ya da artık ilişkinin ekseninin farklı bir noktaya kaydığı durumlar anlamına gelmekte. Kimi zaman şoklar sizi yalnız bırakabileceği gibi siz de eski tavırlarınızın artık pek işe yaramadığını görebilirsiniz. Bu 7 yıllık süreç kendinizi yakın ilişkiler üzerinden çok daha farklı bir şekilde tanımlayabileceğini gösteriyor. İlişkiler oldukça istikrarsızlaşabilir ya da iyi ya da kötü farklı sürprizler getirebilir. Daha farklı kimliklerle, ilginç ya da dengesiz partnerlerle de karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yükselen Yay’lar için Uranüs özellikle iş ve çalışma hayatına ait yenilikler ve yükselen bir aktivite getirmekte. Bu transit hizmet alanında daha orijinal ya da teknolojik işler yapabileceğiniz gibi, iş ortamınızın daha hareketli, huzursuz ve sürekli bir güncelleme gerektiren koşullar içinde olabileceğini gösteriyor olabilir. Eğer yönetici iseniz, altınızda çalışanlarla ilişkilerinize daha fazla özen göstermeli ve bu alanı daha esnek ve yenilikçi bir biçimde yönetmeye çalışmalısınız. Bazı Yay’lar sağlıkları açısından daha uyarıcı ya da yenileyici bir sürece girebilirler. Beslenme ve düzen konusunda daha uyanık ve eski alışkanlıklardan kurtulacak şekilde hareket etmek gerekebilir.

Yükselen Oğlak’lar açısından bu transit oldukça heyecanlı, yenileyici ve yaratıcı uğraşlar açısından canlandırıcı geçebilir. Ana konular aşk, çocuklar, zevkler ve yaratıcı ifade olacak. Yeni bir aşk hayatınızı oldukça renklendirebilir ya da dengenizi bile bozabilir. Çocuklarla ilgili ani olaylar ya da çocuklarınız var ise onlarla ilişkilerinizde daha bağımsız olma gereği söz konusu olabilir. Bu transit altında pek çok Oğlak, kendilerine daha yaratıcı bir sahne, daha fazla risk alıp, yaratıcılıklarını orijinal yollardan ifade edebilecekleri imkanlar bulabilecekler.

Haberin Devamı

Yükselen Saka’lar açısından bu 7 yıllık Uranüs transiti özellikle ailevi konular, ev ve yerleşim alanlarında büyük değişiklikler ve kimi zamanda sallantılar anlamına gelmekte. Gençler açısından bu durum baba evinden kopmak, yeni bir yere yerleşmek anlamına gelebileceği, ev ve yerleşim durumları son derece hareketli ve kimi zamanda istikrarsız da olabilir. Psikolojik anlamda ailenizle ilgili gizli bir şeyin keşfedilmesi eskilerle ve geçmişle olan bağınızı tepeden tırnağa değiştirebilir. Bu dönemde daha çok yer değişikliği ya da uzun zamandır yaşadığınız evde değişiklikler, belki de ülkeden kaynaklanan durumlar sizi hem özgürleştirebilir, hem de varolan istikrarı yerinden oynatabilir.

Yükselen Balık’lar açısından Uranüs transiti yakın çevrede hızlı yenilikler, düşüncelerinizde daha orijinal ve farklı olabileceğiniz imkanlar getirmekte. Bu transit pek açıdan sanatta ve kazanç sağlayabilecek yaratıcı düşünceler, yeni bir eğitim ve şimdiye kadarki düşünce kalıplarınızı yenileyebilecek meraklar, yeni bir yakın çevre ve öğrenme süreci anlamına gelmekte. Belki de kardeşlerle ilişkilerinizde canlanma ve farklılıklar ortaya çıkabilir. Kendinizi yazı ve konuşma yolu ile daha farklı bir şekilde ifade etme olanağı bulabilirsiniz. Yeni bir çevre sizi zihinsel açıdan sürekli canlı tutmaya başlayabilir.