Ekonomi Avivasa’dan 10 yıl anısına özel gala

Avivasa’dan 10 yıl anısına özel gala

16.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

AvivaSA, yıl içine yaydığı 10. yıl kutlamalarını, bir gala gecesiyle tamamladı. Geceye iş dünyası ile sigorta ve finans sektörünün önemli isimleri katıldı. Sabancı Holding Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer ve AvivaSA CEO’su Fırat Kuruca ev sahipliğindeki geceye, Sabancı Holding CEO’su Mehmet Göçmen de katıldı.

Avivasa’dan 10 yıl anısına özel gala

Mesut Yar’ın sohbeti ve Fatih Erkoç’un canlı performansıyla renklenen gecede Yar’ın ilk talkshow konuğu Sabancı Holding Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer oldu. Dinçer, Sigorta sektörünün Sabancı Holding için her zaman öncelikli sektörlerden birisi olduğunu, global ortakları Aviva’nın da, Türkiye ve Türk pazarını ‘yıldız pazar’ olarak nitelendirdiğini vurgulayarak şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Bireysel emeklilik sektöründe 2015 yılında elde ettiğimiz sektör liderliğini sürdürüyoruz. 10 yıl içinde, müşteri sayımızda 3 kat ve fon büyüklüğünde 13 kat artış gösterdik. Bu başarının altında 3 temel neden yatıyor. İlki, AvivaSA’nın özverili ve deneyimli çalışan ve yönetici kadrosu. İkincisi, köklü Sabancı Holding geleneği ve gücü… Ve son olarak, 300 yıllık Aviva tecrübesi” dedi.

Avivasa’dan 10 yıl anısına özel gala

Yar’ın bir diğer talkshow konuğu ise, AvivaSA CEO’su Fırat Kuruca idi. Kuruca, 10. yıl kutlamalarını, mart ayında Antalya’da düzenledikleri Vizyon Toplantısı ile başlattıklarını belirterek, “Ağustos ayında ise dijitalleşme, müzik, sinema ve spor gibi tüm insanlık için önemli ilgi alanlarında, ülkemizde ve dünyada son 10 yılda gerçekleşen başarıları hatırlatmayı amaçlayan bir dijital iletişim çalışması başlattık” diye konuştu.