Editörün Seçtikleri AVON’dan aşkın cazibesini Artıran Sevgililer Günü hediyeleri

AVON’dan aşkın cazibesini Artıran Sevgililer Günü hediyeleri

09.01.2018 - 13:03 | Son Güncellenme:

Sevgililer Günü için hediye arayışı başlıyor. AVON’un zengin kataloğundaki hediye parfüm setleri ve yeni parfümler farklı zevklere hitap eden çok sayıda seçenek sunuyor.

AVON’dan aşkın cazibesini  Artıran Sevgililer Günü hediyeleri

Ayrıcalıklı detaylardan hoşlanan kadınlar için AVON Life EDP Hediye Seti

Nilüfer, menekşe ve süsen çiçeğinin cezbedici karışımıyla oluşturulan neşeli ve enerjik bir parfüm olan AVON Life EDP Kadın, feminen tarafını öne çıkarırken zinde ve aydınlık bir hava yaratmak isteyen kadınlar için ideal bir hediye seçeneği. Dünyanın moda efsanelerinden KenzoTakada’nınAVON’a özel olarak tasarladığı AVON Life, sıcak ve duyusal bir parfüm… AVON Life ile sevgilisine ne kadar özel olduğunu hissettirmek isteyenler için hazırlanan AVON Life EDP Hediye Seti’nde 50 ml EDP’nin yanı sıra çantada taşımaya uygun Mini EDP ve vücut losyonu yer alıyor.

Modernliğe maskülen bir dokunuş katan AVON Life EDT Erkek Hediye Seti

Yaratıcısı KenzoTakada’nın hayat dolu ruhunu yansıtan AVON Life EDT Erkek, baharatlı ve aromatik kokuların rafine bir karışımını sunuyor. Sevdiğine karabiber, menekşe yaprakları ve sedir ağacının gün boyu sağlayacağı canlı ve ferah dokunuşu hediye etmek isteyenler için oluşturulan AVON Life EDT Erkek Hediye Seti’nde 75 ml EDT’nin yanı sıra vücut şampuanı ve sprey deodorant bulunuyor.

Sofistike erkeklere hitap eden Elite Gentlemanin Black EDP

Sevgilisine yenilikçi ve iddialı bir parfümün ilk kullanıcılarından olma keyfini hediye etmek isteyenler, AVON’unilk olarak Sevgililer Günü’nde sunduğu Elite Gentleman in Black EDP’de aradığını buluyor. Yoğun siyah vetiver ve tazeleyici lavantanın odunsu ve ferah karışımıyla şekillenen parfüm, incelikli ve sofistike bir dokunuşun izlerini taşıyor. Elite Gentleman in Black EDP, Elite Gentleman in Black AntriperspirantRoll-on deodorant hediyesiyle birlikte geliyor.
AVON’un Sevgililer Günü’ne özel ürün ve kampanyaları ile ilgili detaylı bilgi edinmek ve kolayca satın almak için www.AVON.com.tr adresini ziyaret etmek veya AVON Satış Temsilcileri ile iletişim kurmak yeterli.

• AVON Life EDP Kadın Hediye Seti (50 ml EDP, Mini EDP 10 ml ve 150 ml Vücut Losyonu), Kampanya fiyatı – 75,95 TL

• AVON Life EDT Erkek Hediye Seti (75 ml EDT, 200 ml Saç ve Vücut Şampuanı ve 150 ml Sprey Deodorant), Kampanya fiyatı – 75,95 TL

• Elite Gentleman in Black EDP, 75 ml, Kampanya fiyatı – 49,95 TL

Yazarlar