Erzurum Avrupa Şampiyonu Gökhan Seven, Altınla Ödüllendirildi

Avrupa Şampiyonu Gökhan Seven, Altınla Ödüllendirildi

20.06.2018 - 15:42 | Son Güncellenme:

.

Avrupa Şampiyonu Gökhan Seven, Altınla Ödüllendirildi

ERZURUM (AA) - Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda yedinci kez şampiyon olan bedensel engelli milli sporcu Gökhan Seven, memleketi Erzurum'da altınla ödüllendirildi.

Haberin Devamı

Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, başkan yardımcısı Lütfü Turan, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Burhanettin Yeşilyurt ile Meclis Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da 25 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Gökhan Seven'i spor salonunda ziyaret etti.

Tanfer ve beraberindekiler, Seven'i başarısından dolayı tebrik edip, tam altın verdi.

Ziyarette konuşan Tanfer, şu ifadeleri kullandı:

"Seven, bileği bükülmez, dahi bir sporcumuzdur. Seven'i yakinen tanımamız, kardeşimizin Kent Konseyi Engelliler Meclisinin de üyesi olması bizlerin sevincini ikiye katlamıştır. Ülkemizi uluslararası şampiyonalarda temsil eden sporcumuzla gurur duyuyoruz. Göstermiş olduğu bu üstün başarı diğer gençlerimiz için de örnek teşkil etmektedir. Dileğimiz Seven'in bu yıl düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda yeniden derece alması ve bayrağımızı göndere çektirip, milletimizi yeniden sevindirmesidir."

Haberin Devamı

Gökhan Seven ise ziyaret ve alakalarından dolayı Tanfer ve beraberindekilere teşekkür etti.