24.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:
Özer, sıcak ve soğuk gıdaların sıcaklıklarını aynı ortamda koruyan bir kutu geliştirdiklerini belirterek, “Günümüzde online yemek siparişi pazarının dünyadaki büyüklüğü 35 milyar dolar. 2030 yılında da 365 milyar dolara çıkacak. Paket servis sektörünün önü açık” dedi.
Siparişin gecikmesinin gelen yemeğin kalitesini düşürdüğünü, sağlık problemlerini de beraberinde getirdiğini bildiren Özer, şunları kaydetti:
“Kullandığımız özel yalıtım laboratuvar testleri ve müşteri denemeleri ile kalitesini ispatladı. Yalıtımlı kutularımız mesela pizzayı aynı sıcaklıkta adrese götürdüğü gibi ikinci bolümde de soğuk dondurma ve içecekleri aynı serinlikte götürebiliyor.”