Gündem Aybüke Pusat kimdir?

Aybüke Pusat kimdir?

13.12.2018 - 11:34 | Son Güncellenme:

Aybüke Pusat, 2014 yılında rol aldığı Medcezir dizisinin ardından ekranlarda aranan yüzlerden bir tanesi haline geldi. Şu anda Şahin Tepesi dizisinde yer alan Aybüke Pusat kimdir?

Aybüke Pusat kimdir

Aybüke Pusat, TV ekranlarında ilk olarak 2014 yılında Medcezir dizisinde hayat verdiği Elif karakteri ile adım attı. Güzel oyuncu son olarak ATV ekranında yayınlanan Şahin Tepesi adlı dizide Verda Özden karakterine hayat veriyor. Peki Aybüke Pusat kimdir?

Haberin Devamı

AYBÜKE PUSAT KİMDİR?

Aybüke Pusat, (d. 20 Mayıs 1995, Ankara) Türk dizi oyuncusu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünden mezundur. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümüne devam etmiştir. 2014 yılında Miss Turkey yarışmasında üçüncü olmuştur.

İlk rol aldığı yapım olan Medcezir dizisinde Elif karakteriyle televizyon kariyerine başlamıştır. Daha sonra O Hayat Benim ve Familya dizilerinde rol almıştır. 2017 yılında Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür ile birlikte Söz dizisinde rol almıştır

FİLMOGRAFİSİ

2014- Medcezir (Elif)

2015-2016 O Hayat Benim (Zeynep)

2016- Familya (Su Beyoğlu)

2017-2018- Söz (Bahar Kutlu Karasu)

2018 - Şahin Tepesi (Verda Özen)

DİZİ AŞKI GERÇEK Mİ OLUYOR?

Haberin Devamı

Boran Kuzum ve Aybüke Pusat önceki akşam Nişantaşı Raphael adlı mekanda düzenlenen özel partide buluştu.

‘Şahin Tepesi’ adlı dizide tutkulu iki aşığa hayat veren Boran Kuzum ve Aybüke Pusat önceki gece partiye birlikte katıldılar. Patlayan flaşlarla şoke olan ikili, birlikte geldikleri mekan girişinde koşar adımlarla kendilerini içeriye attılar.

Raphael'den ayrı ayrı çıkan çift aşk sorularını yanıtsız bıraktı. İddialara göre dizide aşk yaşayan ikili, gerçek hayatta da sevgili olmaya karar verdiler. (EMRAH AKÇAAY)