Aydın Aydın Büyükşehir'den 100. Yıl Kutlaması

Aydın Büyükşehir'den 100. Yıl Kutlaması

20.05.2019 - 18:08 | Son Güncellenme:

Aydın Büyükşehir'den 100. yıl kutlaması

Aydın Büyükşehirden 100. Yıl Kutlaması

AYDIN Büyükşehir Belediyesi, Atatürk'ün Milli Mücadele için Samsun'a ayak basışının 100'üncü yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı.

Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Bu kapsamda 2 Yıldızlı FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu'nun Aydın etabının finali oynandı. Plaj voleybolunda erkeklerde İtalya-Polonya finalinin galibi Polonya, turnuvada birinci oldu. Erkeklerde üçüncülüğü Almanya aldı. Kadınlarda ise Rusya-Ukrayna finalinin galibi Rusya turnuvayı kazandı. Kadınlarda üçüncü takım İsviçre ekibi oldu. Takımlara kupaları ve ödülleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, Efeler Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Fatih Atay ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanvekili Alper Sedat Aslandaş tarafından verildi.

Akşam ise sevilen şarkıcı Melek Mosso, Aydınlılara konser verdi. Aydın Atatürk Kent Meydanı'nı dolduran binlerce Aydınlı, keyifli bir akşam yaşadı. Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, gençleri yetiştiren anne ve babalara teşekkür ederek, "Sizler olduğunuz sürece Türkiye Cumhuriyeti'nin sırtı asla yere gelmez, iyi ki varsınız" dedi.

Konser sonrası program, havai fişek gösterisiyle sona erdi.

AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAFLI