Gündem Ayıp olmasa güler oynarım

Ayıp olmasa güler oynarım

28.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Oğlu Oğuzhan Küçük’ün şehit olduğu haberini alan baba Alaaddin Küçük, ‘Ben üzülmem. Ayıp olmasa güler oynarım. Silahım olsa şimdi üç el havaya ateş ederim’ dedi

Ayıp olmasa güler oynarım

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Tekeli üs bölgesinde PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Karamanlı sözleşmeli er Oğuzhan Küçük’ün (22) babası Alaaddin Küçük, acı haberi alınca “Ben üzülmem buna. Ayıp olmasa güler oynarım. Silahım olsa, şu an üç el havaya ateş ederim” dedi.
Uzman çavuşken 28 Şubat döneminde ordudan ihraç edildiği öğrenilen baba Küçük, gözyaşlarına boğulan eşi Şerife ile kızı Saliha’yı da ağlamamaları için uyardı. Cenaze töreninden önce helalik alınması için eve getirilen şehidin naşını babası, Hakkari’de sözleşmeli er olarak görev yapan şehidin ağabeyi Mücahit Hazma Küçük (27), annesi Şerife, kız kardeşi Saliha ile akrabaları ve vatandaşlar karşıladı. Operasyon bölgesindeyken kardeşinin şehit olduğu haberini alan ve kamuflajlarıyla Karaman’a gelen ağabey ile oğlunun kamuflajı ve şapkasını giyen baba, cenaze aracının arkasında yürüyerek tabuta dokunup şehit evladına veda etti.
10 bin kişi uğurladı
Baba evinin ardından 15 Temmuz Ak Tekke Demokrasi Meydanı’na getirilen şehit için burada düzenlenen törene vali, komutanlar, askeri ve mülki erkan ile yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Oğlunun tabutu başına gelen baba asker selamı vererek, “Allah’ım şahadetini kabul et yarabbi” dedi. Şehit Küçük, cenaze namazından sonra şehitlikte toprağa verildi.