Cadde Ayna grubu, Bitlis'te sahne aldı

Ayna grubu, Bitlis'te sahne aldı

09.08.2018 - 18:26 | Son Güncellenme:

Bitlis'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yılı etkinlikleri kapsamında sahne alan Ayna grubu, şarkılarıyla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Ayna grubu, Bitliste sahne aldı

Bitlis Belediyesi ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından kent merkezindeki Gökmeydanda verilen konsere, Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Haberin Devamı

Konserde sahne alan Ayna grubu, şarkılarıyla Bitlislilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede konuşan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ustaoğlu,Bitlis'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102'inci yılı gururunu yaşadıklarını belirterek,"Bu coşku ve heyecanı bize yaşatan Ayna grubuna huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bitlis nasıl ki; 100 yıl önce yaşlısı, genci, kadını ve erkeğiyle yedi düvele karşı bir, iri ve diri olmuşsa bugün, bu tarihi güzel meydanda yine aynı birlik ve dirliği birlikte yaşıyoruz. Hepinize bu akşam buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum." dedi.

Vali Ustaoğlu, konserde sahne alan Ayna Grubu solistlerinden Erhan Güleryüz'e hediye verdi. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden konser, vatandaşların havai fişek atmasıyla son buldu.

Haberin Devamı

Yazarlar