Tatil Aynı turla Mikonos ve Santorini

Aynı turla Mikonos ve Santorini

11.07.2018 - 15:11 | Son Güncellenme:

Son yıllarda yaz tatiline bir Yunan Adası keşfi sığdıranların sayısı hızla artıyor. Peki ya aynı seyahatte birden fazla Yunan Adası’nı, üstelik vizesiz gezmek mümkün mü?

Aynı turla Mikonos ve Santorini

Celestyal Cruises filosunun en güzel gemilerinden biri olan Celestyal Crystal 7 gece 8 günlük Idyllic Aegean Vizesiz Yunan Adaları & Atina Turları için yolcularını her pazar günü Kuşadası’ndan alıyor. 14 Ekim’e kadar sürecek olan turların rotasında Atina, Mikonos, Milos, Santorini ve Girit var. Kurban Bayramı turu ise 19 Ağustos pazar günü yine Kuşadası’ndan başlayacak. Celestyal Crystal’in pazartesi rotası Atina. Celestyal Crystal salı sabahı Mikonos’a yanaşacak, çarşamba sabahı buradan demir alıp rotasını Milos’a çevirecek. Perşembe ve cuma günü ise Santorini’de geçecek. Cumartesi tam gün Girit’teki konaklamadan sonra pazar günü Kuşadası’nda tur sonlanacak.

Haberin Devamı

Rotanız Yunan Adaları ise işte size Celestyal Cruises’u seçmeniz için bir neden daha… Kuşkusuz Yunan Adaları’nın doyulamayan iki yıdız adası Mikonos ve Santorini.. Celestyal Crystal ile 7 gecelik Idyllic Aegean Vizesiz Yunan Adaları turlarında, bu iki popüler adayı doyasıya yaşamak mümkün. Gemi 1 tam gün boyunca Mikonos’ta, 2 tam gün boyunca Santorini’de demirliyor.

699 Euro’dan başlayan her şey dahil fiyatlar

Uluslararası standartta dizayn edilmiş güvenli ve konforlu kabinleri ile Celestyal Cruises gemilerinde Türk mürettebat da mevcut. Kabin seçeneklerine göre 699 Euro’dan başlayan fiyatlarla vizesiz ve her şey dahil 7 gece 8 günlük turlarda casino, SPA ve free shop dışında hiçbir şeye ekstra ücret ödemiyorsunuz. Dünya mutfaklarından sunulan zengin açık büfe ve ala carte yemekler, her yaşa hitap eden çeşitli hobi dersleri, animasyonlar, turnuvalar ve gece şovları size gerçek cruise tecrübesini yaşatırken huzur ve eğlenceyi de garanti ediyor. 2 kara turu da hediye.