Cadde AZRA YAPTIYSA BEN DE YAPARIM

AZRA YAPTIYSA BEN DE YAPARIM

30.05.2014 - 20:53 | Son Güncellenme:

Doğma büyüme İsveçli olan 2014 Türkiye Güzeli 21 yaşındaki Amine Gülşe iddialı. Türkiye’yi ‘Miss World’da temsil edecek güzelimiz, kendini ve hedeflerini şöyle anlattı:

AZRA YAPTIYSA BEN DE YAPARIM

“ÖRNEK OLACAĞIM”

Haberin Devamı

Güzelim, kendime güvenim çok... Şimdi genç kızlar beni örnek alacak. En büyük hedefim Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek. Çok hırslıyım ve inatçıyım. Hırs yaptım, birinci oldum. Bu hırsla devam edersem dünya birincisi olabilirim. Azra Akın yaptıysa, ben de yapabilirim...

“HER YERİM GÜZEL”

Yüzümde çok beğenmediğim bir yerim yok. Ben karakteri oturmuş bir kişiliğe sahibim. Her şekilde kendimi beğeniyorum. ‘Kaşları kalın, dişleri yamuk’ yorumları yapılıyor. Gözlerimin güzelli-ğini ortaya çıkaran kaşlarım belki de. Dişlerimi de beğeniyorum. Bence gülüşüm gayet güzel.

BEĞENMEDiĞiM BiR YERiM YOK

Miss Turkey 2014’ün kraliçesi olan Amine Gülşe, her şekilde kendisini
beğendiğini, ‘kaşları kalın, dişleri yamuk’ yorumlarına takılmadığını söylüyor. 21 yaşındaki güzel, “Beni ben yapan bu halim. Her yerimi beğeniyorum” diyor

Haberin Devamı

Kraliçe tacını taktınız... Neler hissediyorsunuz?
Yavaş yavaş sindirmeye çalışıyorum. Çok gurur verici, çok mutluyum. Duygularımı ifade etmek için kelimeler bulamıyorum. Karnımda kelebekler uçuşuyor, ayaklarım titriyor....

Birinciliği bekliyor muydunuz?
Herkes gibi ben de birinciliği istiyordum. Sonuçta yarışmaya birinci olmak ve Türkiye’yi en güzel şekilde temsil edebilmek için katıldım.


Sizce diğer güzellerden farkınız neydi?
Yabancı dilim var, kendime güvenim çok, güzelim... Şimdi genç kızlar beni örnek alacak. Çok gururluyum.

HIRSLIYIM VE İNATÇIYIM

Yarışmaya katılmaya nasıl karar verdiniz?
Ben İsveç’te doğup büyüdüm. Annemle 9 ay önce İzmir’e geldik. Ama tamamen seyahat amaçlı. Türkiye’nin dört bir yanını görmek istedik... Bergama’da oturuyoruz. Yarışmayı da her sene izliyordum, “Ben de orada olabilir miyim?” diye düşünürdüm. Televizyonda reklamlarını görünce “O heyecanı tatmak istiyorum” dedim. Annem de “Tamam kızım, arkandayım” dedi.


Kamp sürecinden bahseder misiniz biraz? Diğer kızlarla kıskançlık ne durumdaydı?
Hepsi birbirinden güzel gerçekten... Ama aramızda kıskançlık yoktu. Bir gruptuk ama tek kişi gibi davranıyorduk. Kardeş gibi olduk.


Bundan sonrası için neler planlıyorsunuz?
En büyük hedefim Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek. Birincilik almak istiyorum. Azra Akın yaptıysa, ben de yapabilirim. Çok hırslıyım ve inatçıyım. Kamp sürecinde dansları en iyi şekilde öğrenmek, yürüyüşümü, duruşumu düzeltmek için çok hırs yaptım ve sonuçta birinci oldum. Bu hırsla devam edersem dünya birincisi olabilirim. Türk kadınları, çok güçlü, istedikten sonra çok büyük başarılara ulaşacağımıza inanıyorum. Bir de sosyal sorumluluk projelerinde yer almak istiyorum.

Haberin Devamı

OYUNCULUK UZAK
Modellik yapacak mısınız?
Gerçekten bir fikrim yok. Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum, ona odaklandım şu an. Bir de her şey çok çabuk oldu. Hala sindiremedim. Şu an için modellik, oyunculuk aklımdan geçmiyor.


Miss World’e ne zaman gideceksiniz?
Yarışma 14 Aralık’ta Londra’da olacak ama tarihi net değil sanırım.


İstanbul’a taşınacak mısınız?
İsveç’le irtibatım her daim kalacak, ailem orada sonuçta. Ama nerede yaşayacağım henüz net değil.

AZRA’DAN GÜLÜŞÜNÜ ALDIM

Haberin Devamı

Beğendiğiniz modeller kimler?
Azra Akın, Tülin Şahin, Çağla Şıkel... Hepsinden küçük küçük şeyler aldım. Azra’dan gülüşünü aldım mesela.


Sevgiliniz var mı?
Sevgilim yok.

Siz bir erkekte nelere dikkat edersiniz?

Modern görüşlü olması, kültürünü unutmaması benim için çok önemli.

HER ŞEKiLDE GÜZELiM

Eğitiminiz nedir?

İnternational High School Of The Guthenburg Region’da okudum.


Yurt dışında modellik yaptınız mı hiç?
Hayır. “Güzelsin” diyorlardı, dedikleri kadar var mı görmek istedim... Demek ki varmış.


Beğenmediğiniz bir yeriniz yok mu?
Yüzümde beğenmediğim bir yerim yok. Ben karakteri oturmuş bir kişiliğe sahibim. 21 yaşındayım. Her şekilde kendimi beğeniyorum. “Kaşları kalın, dişleri yamuk” yorumları yapılıyor. Gözlerimin güzelliğini ortaya çıkaran kaşlarım belki de. Dişlerimi de beğeniyorum. Bence gülüşüm gayet güzel.