Tatil Babalar Günü'nde isteyene spa isteyene maç keyfi

Babalar Günü'nde isteyene spa isteyene maç keyfi

06.06.2018 - 12:44 | Son Güncellenme:

Hilton İstanbul Bomonti'de Babalar Günü'nde, babanıza özel indirimli uygulamalar sunan eforea SPA’da yoğun çalışma temposunun izlerini silebileceği; isterseniz de Cloud 34 Terrace’da Hilton lezzetleri eşliğinde maç keyfini doyasıya yaşayabileceği bir gün hediye edin. Babalar Günü’nde yüzde 25’e varan konaklama indirimi fırsatını da kaçırmayın.

Babalar Gününde isteyene spa isteyene maç keyfi

Hilton İstanbul Bomonti, Babalar Günü’nü keyifle geçirebilmeniz için size ve babanıza birbirinden cazip seçenekler sunuyor. eforea SPA’da hamam ve masaj ile yenilenme, Cloud 34 Terrace’da özel olarak hazırlanmış maç menüsü ile açık havada kupa heyecanını doyasıya yaşayacağı maç keyfi ve %25’e varan indirimle İstanbul’un en büyük otelinde konaklama fırsatları sizi bekliyor.

Haberin Devamı

Cloud 34 Terrace’da Açık Havada Maç Keyfi

Aynı gün için planlanan bir diğer Babalar Günü etkinliği ise Cloud 34 Terrace’da gerçekleşiyor. Yaz ayları için açık havaya taşınan şehrin gözde mekanı Cloud 34, tüm babalara yeşillikler içinde dev ekranda maç izleme fırsatı sunuyor. Midye dolma, çıtır tavuk kanatları, kızarmış balık ve patates, maç burger gibi atıştırmalık ve yiyeceklerden oluşan menü heyecanın doruklarda olacağı kupa heyecanına eşlik etmesi için özel olarak hazırlandı.