Ebeveyn Babalar Günü’nde ne hediye alınır?

Babalar Günü’nde ne hediye alınır?

11.06.2018 - 15:44 | Son Güncellenme:

16 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü’nde ne hediye alınır muhtemelen bu sıralar en çok merak ettiğiniz sorulardan birisi. Hem bütçenize uygun hem de babanızı mutlu edecek bir hediye arayışında iseniz Babalar Günü’nde ne hediye alınır sorusu artık aklınıza takılan bir soru olmaktan çıkacak. En güzel Babalar Günü hediyelerine sizler için hazırladığımız yazıya göz atarak ulaşabileceksiniz. Babalar Günü’nde ne hediye alınır, en özel Babalar Günü hediyeleri neler gelin birlikte göz atalım.

Babalar Günü’nde ne hediye alınır


Philips Tıraş Makinesi

Fiyatı: 249,90 TL

Babalar Günü’nde ne hediye alınır

Babalar gününe özel bir hediye arayışında iseniz kullanışlı bir hediye seçimi yapmak en ideali olabilir. Erkekler için hediye seçmek zor diyorsanız Philips markalı bir traş makinesi ideal bir seçim olacak. Islak ve kuru cilde rahatlıkla uygulanabilecek bu traş makinesi uzun pil ömrü ile de babanız için hem kullanışlı hem de uzun ömürlü bir hediye olacak. Fiyatı ise oldukça uygun.

Karaca Mangal Seti

Fiyatı:79,95 TL

Babalar Günü’nde ne hediye alınır

Babanızın en büyük zevki hiç şüphesiz, yaz aylarında tüm aileyi bir arada toplayıp mangal yakmak olacaktır. Babanıza bu büyük zevkinde yardımcı olmak isterseniz oldukça uygun fiyata satılan Karaca markalı bir mangal seti Babalar Günü’nde ne hediye alınır sorusu için ideal cevaplardan birisi olacak.

GAP Tişört

Fiyatı: 99.95 TL

Babalar Günü’nde ne hediye alınır

Rahatlık ve şıklıktan ödün vermeyenlerin markası Gap, yılın en özel ve en değerli günlerinden biri olan Babalar Günü’nü, birbirinden tarz parçalarıyla karşılıyor. GAP, şıklığıyla her ortamda fark yaratan babalar için bu sezonda da pek çok hediye alternatifi sunuyor. Hem sportif hem şık, yazın canlı renklerinin göze çarptığı trend parçalarla, babanızı her zamankinden daha tarz bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Tommy Hilfiger Kol Saati

Fiyatı: 775,00 TL

Babalar Günü’nde ne hediye alınır

Tommy Hilfiger Yaz 2018 sezonu erkek saat modeli, klasik paslanmaz çelik kasanın, yuvarlak stil stile sahip kadranla buluşmasıyla taze bir görünüm yakalıyor. Tommy Hilfiger erkek saat modeli, paslanmaz çelik kasası, yuvarlak modelde kadranı ve göz alıcı gümüş tonu sayesinde tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Bu özel saat tam babanıza uygun bir hediye olabilir.

Vakko Gömlek

Fiyatı: 175,50 TL

Babalar Günü’nde ne hediye alınır

Rafine zevke sahip, yaşam gustosu olan, daima genç ve dinamik Vakko Erkeği, İlkbahar-Yaz 2018 Koleksiyonu’yla şıklığını tamamlıyor. Zamansız parçaları en iyi kalite kumaşlar ve kusursuz el işçiliği ile buluşturarak, sokak esintisini Vakko şıklığıyla tamamlayan giyim koleksiyonu rahat ve şık babalara hitap ediyor. Koton, keten-koton ve ipekli kumaş seçenekleriyle zenginleştirilmiş pileli ya da beli ipli rahat pantolonlar, astarsız gömlek gibi dikilen ceketler, gömlek hafifliğindeki trikolar, retro tarzda hazırlanmış eğlenceli cuba gömlekler, keten t-shirtler ve sneakerlar hediye önerisi olarak öne çıkıyor.


D’S Damat Kol Düğmesi

Fiyatı:129,00 TL

Babalar Günü’nde ne hediye alınır

Babanızın şıklığını onun için özel olarak seçeceğiniz kol düğmeleri ile birlikte tamamlayabilirsiniz. Şık kutusu ile birlikte satın alacağınız Damat markası güvencesi ile satılan kol düğmesi modelleri arasından babanıza uygun bir seçim yapmayı deneyebilirsiniz. Paslanmaz metalden üretilmiş gümüş renkli ya da kareli desenli bir kol düğmesi modeli Babalar Günü için seçilecek en şık hediyeler arasında yer alıyor.

Derimod Ayakkabı

Fiyatı:186 TL

Babalar Günü’nde ne hediye alınır

Babalar gününe özel indirimlerden faydalanabileceğiniz Derimod erkek ayakkabı modelleri rahatlık ve şıklığın tek adresi. Oldukça makul fiyatlar üzerinden satın alabileceğiniz ayakkabı modelleri sunduğu bol seçenek ile Babalar Günü’ne özel hediye seçiminde sizleri hiç zorlamayacak. İster deri ister süet modelde tercih edebileceğiniz ayakkabılar arasından seçim yaparken babanızın zevkini bilmeniz yeterli.

Guess Erkek Cüzdan

Fiyatı: 219,99 TL

Babalar Günü’nde ne hediye alınır

Babalar Günü’nde ne hediye alınır merak edenler için alternatif ve şık hediye seçeneklerinden bir diğeri ise cüzdan modelleri. Kullanışlı ve kalıcı bir hediye arıyorsanız Guess markasının klasik bir şıklığa sahip, kaliteli cüzdan modelleri ile dilediğiniz gibi bir hediye seçimi yapmanız mümkün. Babanızın yüzünü güldürecek bu hediye seçimi aradığınız hediye olabilir, diğer modellere göz atmadan geçmeyin.

Jean Paul Gaultier Parfüm

Fiyatı:119,90 TL

Babalar Günü’nde ne hediye alınır

Şıklığından ödün vermeyen babalar için en özel hediyelerden birisi! Babanızın çok seveceği bir koku olan Jean Paul Gaultier marka parfüm karışık esans kokusu ile erkeklerin en çok tercih ettikleri parfüm çeşitlerinden birisi. Şık mavi kutusunda satılan parfüm çeşiti vanilya,sedir ağacı ve çeşitli çiçeklerden oluşan esansı ile babanızın kokusunu kalıcı kılacak.

Scrikss Lüks Kalem Seti

Fiyatı: 112,57 TL

Babalar Günü’nde ne hediye alınır

Babalar Günü’nde genel bir hediye seçmek yerine babanızın özel zevklerine hitap eden bir hediye seçimi yaparak onu ne kadar önemsediğinizi gösterebilirsiniz.Scrikss markasına ait lüks pilot kalem seti şık kutusu ile birlikte satın alabilir, babanızın kitaplığını süsleyecek oldukça değerli bir hediye tercihi yapma şansı elde edebilirsiniz.