Gündem Badem Şekeri 2 filmi konusu ve başrol oyuncuları

Badem Şekeri 2 filmi konusu ve başrol oyuncuları

25.06.2019 - 09:52 | Son Güncellenme:

Badem Şekeri 2 filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak. ANS Prodüksiyon/Abdullah Oğuz ve Evren Oğuz’un yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aydın Bulut’un oturduğu Badem Şekeri 2 filminin başrollerinde Burcu Özberk ve Alper Saldıran yer alıyor. İşte Badem Şekeri 2 filmi konusu ve başrol oyuncuları...

Badem Şekeri 2 filmi konusu ve başrol oyuncuları

Başrollerini Burcu Özberk ve Alper Saldıran paylaştığı “Badem Şekeri”nde, mecburi hizmet görevini yapacağı ilçe hastanesine gitmek için yola çıkan Doktor Mehmet’i bir sürpriz beklemektedir. Köylerine yıllardır sağlık ocağı yapılsın ve bir doktor gelsin diye bekleyen Delice köylüleri, Doktor Metmet’i kaçırırlar. Yıllardır bekledikleri doktoru bulan köylüler, birbirinden çılgın taleplerle Doktor Mehmet’in sabrını zorlarlarken Mehmet, kendisini hiç beklemediği bir aşkın içinde bulur.

Haberin Devamı

BADEM ŞEKERİ NEREDE ÇEKİLDİ?

İkincisi de çekilen Badem Şekeri filminin ilki ağırlıklı olarak Çanakkale'de gerçekleşti. Ayvacık ilçesinde yer alan Çamkalabak ve Behramkale’de de çekimleri yapılan film, Ege’nin kültürünü hissettiriyor.