Cadde 'Bağdat'ı hep bir ağızdan söylediler

'Bağdat'ı hep bir ağızdan söylediler

15.06.2018 - 15:46 | Son Güncellenme:

Bodrum Bardakçı Koyu'nda sahneye çıkan Ayla Çelik, yoğun istek üzerine 'Bağdat' şarkısını 4 kez okudu.

Bağdatı hep bir ağızdan söylediler

Ege'nin incisi Bodrum'un en gözde eğlence ve konaklama mekanlarından Bardakçı Koyu'nda yer alan Azka Otel, Ramazan Bayramı programının startını arife günü gerçekleştirilen Ayla Çelik konseriyle verdi.

Haberin Devamı

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ayla Çelik, çok yorucu bir stüdyo maratonu geçirdiğini ve bir dönem beste yapmama kararı aldığını söyledi. Seçimlerin ardından yeni albümünü piyasaya çıkaracak olan Çelik, heyecanlı olduğunu söyledi.

Kısa röportajın ardından konser için sahneye yönelen başarılı şarkıcı, mikrofonu eline alır almaz büyük bir alkış tufanı ile karşılaştı. Sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelenlerle birlikte hep bir ağızdan söyleyen Ayla Çelik, 'Bağdat' isimli parçasını ise yoğun istek üzerine tam 4 kez tekrarladı.

KEREMCEN'DEN AYLA ÇELİK'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Konserin ikinci bölümünde sahneden inerek yakın arkadaşı Aslı Şen'le hasret gideren Ayla Çelik, daha sonra konuklar arasında bulunan meslektaşı Keremcem'i sahnesinde ağırladı.

Haberin Devamı

Ayla Çelik'in davetini geri çevirmeyerek 'Ah Bir Ataş Ver' türküsünü seslendiren Keremcem, "Ayla inanılmaz bir enerjin var. Bu akşam burada bulunan herkes bayrama daha bir neşeli ve motivasyonlu girecek buna emin olabilirsin. Müsadenizle ben mikrofonu tekrar kendisine bırakmak, sizi bu enerjiden ve harika yorumdan mahrum bırakmamak istiyorum" diyerek, sahneyi tekrar başarılı sanatçıya teslim etti.

Yaklaşık üç saat boyunca şarkıları ile herkesi mest eden Ayla Çelik'i dinlemeye gelenler arasında Aslı-Metin Şen, Gülin-Burak Karabacak, Hasan-Özlem Mutlu Çetin, Berna-Ediz Tuncay, Oğuz-Arzu Aslan, Sedef Fenercioğlu, Rana Altuntaş, Humeyra Ökçün, Şebnem Sungur ve Keremcem gibi isimler göze çarptı. Gecenin finalinde konser yine 'Bağdat' şarkısı ile noktalandı.