Siyaset Bahçeli’den parti teşkilatına teşekkür

Bahçeli’den parti teşkilatına teşekkür

21.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “12’nci Olağan Büyük Kurultayımız, partimiz üzerinde oynanan bütün oyunları boşa çıkarmış, birlik ve beraberliği tahkim ve tescil etmiştir. Hiçbir engelleme önümüzde duramayacaktır. Hiçbir eyyamcı ve entrikacı önümüzü kesemeyecektir” diye konuştu.

Bahçeli’den parti teşkilatına teşekkür

Bahçeli, MHP 12’nci Olağan Büyük Kurultayı’nın ardından parti teşkilatına teşekkür mesajı gönderdi. Kurultayın örnek bir buluşmaya, muazzam bir kucaklaşmaya sahne olduğunu ifade eden Bahçeli, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103’üncü yıl dönümünde, Ankara’nın muhteşem bir uyanışa, canlı ve coşkulu bir duruşa, eşine az rastlanır bir katılıma şahitlik ettiğini belirtti.

Haberin Devamı

‘Önümüzü kesemezler’

“Yurdumun her yöresinden heyecanla Ankara’ya gelen vatan ve millet sevdalıları haklı davalarına sahip çıkmışlar, kutlu mücadelemizde yeni bir sayfa açmışlardır” ifadesini kullanan Bahçeli, şunları kaydetti:

“Partimiz için kurultay, yüksek hedeflerin görüşüldüğü, millet ve devlet meselelerinin konuşulduğu tarihi ve demokratik bir ortamdır. Bu ortam içinde gelecekle ilgili ümitler tazelenerek teyit edilmiş, ayağa kalkan milliyetçi ruh vatana, bayrağa ve milli bekaya kahramanca sahip çıkacağının güvencesini vermiştir. MHP milli duruşun simgesidir. MHP şühedaya vefanın adresidir. MHP millete bekanın adı ve ahlakıdır. 12’nci Olağan Büyük Kurultayımız, partimiz üzerinde oynanan bütün oyunları boşa çıkarmış, birlik ve beraberliği tahkim ve tescil etmiştir. Yarım asırlık mazisiyle milli ve meşru duruşuyla engin ve derinlikli fikri çizgisiyle Türk milletinin gönlünde emsalsiz bir yer edinen MHP üstlendiği sorumlulukların, omuzladığı tarihi görevlerin elbette bilinciyle yürüyüşünü devam ettirecektir. Hiçbir engelleme önümüzde duramayacaktır. Hiçbir eyyamcı ve entrikacı önümüzü kesemeyecektir.”