Siyaset Bahçeli’nin emri olur bizim için şeref olur

Bahçeli’nin emri olur bizim için şeref olur

14.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Bahçeli’nin emri olur bizim için şeref olur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bazı gazetecilerin İYİ Parti’nin kongresinde daha önce Meclis’te elini öpen İYİ Parti Milletvekili Hayati Arkaz’ın GİK dışında bırakılmasıyla ilgili sorusunu yanıtladı. Bahçeli, “Arkaz el öpme hadisesinden sonra sistemli bir şekilde saldırılara maruz kalmış ve dışlanmıştır. Değerli dava arkadaşımız Hayati Arkaz ve benzeri durumdaki arkadaşlarımızı yakından takip ediyoruz. MHP olarak öncelikle değerli dava arkadaşımız Hayati Arkaz’ı partimize davet ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Bahçeli’nin telefonla arayarak MHP’ye davet ettiği Arkaz ise, Milliyet’e şunları söyledi: “Sayın Bahçeli sabah telefonla arayarak davetini dile getirdi. Emri olur, bizim için de şeref olur. GİK’de yer almamam üzerine verdiğim bir karar değil. GİK ile ilgisi yok. Ben, MHP’nin tüm kademelerinde görev yapmış biriyim. Gerek ülkü ocakları gerek teşkilat... Doğduğum yer ve var olacağım yer. İYİ Parti’ye ilişkin yorum yapmak istemiyorum. Milletvekilliği yeminin ettikten sonra el öpme meselesi çok tartışıldı.

Ama kararımın el öpmeyle ilgili alakası yok. Sayın Bahçeli, abim, dostum ve liderimdir. İlerleyen günlerde ayrıntılı açıklama yapacağım.”