Siyaset Bahçeli partililerle bayramlaştı

Bahçeli partililerle bayramlaştı

16.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde düzenlenen bayramlaşmanın ardından partililere hitap etti.

Bahçeli partililerle bayramlaştı

Bahçeli, bu seçimlerde milletvekili adaylarının ve teşkilatlarının halkla yüz yüze, kol kola, el ele bir çalışma dönemi başlattığını dile getirerek, sessiz bir çoğunlukla TBMM’de güçlü bir MHP’nin varlığının ortaya konacağını umduğunu söyledi. Seçim yaklaştıkça, medya ve diğer araçlarla özellikle MHP üzerinde önemli kurgular yapıldığına dikkati çeken Bahçeli, MHP’nin yok farz edilmeye ve kamuoyunun aldatılmaya çalışıldığını vurguladı. Bunların, 24 Haziran sabahı seçim sandığına gidip gitmeyeceği şüpheli olan, kime oy vereceği meçhul olan insanlar olduğunu ifade eden Bahçeli, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

“Allah nasip ederse 24 Haziran saat (gece) 12.00’den sonra her biri şaşkın ördeğe dönecek ve MHP’nin varlığını göreceklerdir. Öte yandan, bu fitne ve fesat son günlerde değişik üsluplarla yaygınlaşmaktadır. Bütün bunlara karşılık MHP, Cumhur İttifakı’nı oluşturan iki partiden bir tanesidir. Cumhur İttifakı’nın adayı ise sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Dolayısıyla MHP’liler Cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan’a oylarını kullanacak. Cumhur İttifakı’nda oyunu kullanırken de ittifakı oluşturan siyasal kimliğini koruyarak, ilk defa Türkiye’de bir ittifak yapısı içerisinde varlığını sürdürmek isteyen MHP’ye oy vereceklerdir. Bunu hiç kimse engelleyemeyecektir.”