Gündem Bahçelievler'de sokak ortasında kurşun yağdıran Eray A. yakalandım

Bahçelievler'de sokak ortasında kurşun yağdıran Eray A. yakalandım

28.04.2017 - 13:19 | Son Güncellenme:

İstanbul Bahçelievler'de sevgilisine kızdığı için çevreye rastgele ateş açarak dehşet saçan bir kişinin ölümüne 5 kişinin ise yaralanmasına neden olan maganda yakalandı. Eray A. 'Bugün herkese sıkacağım' diyerek telefonu kapatmıştı.

Bahçelievlerde sokak ortasında kurşun yağdıran Eray A.  yakalandım

Bahçelievler'de 13 Nisan günü cinnet getirdikten sonra rastgele ateş ederek Tural Asadol'un öldüğü, 5 kişinin yaralandığı olaydan sonra kayıplara karışan Eray A. Beykoz Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.Habertürk'ten Müslim Sarıyar'ın haberine göre Eray A. Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği'ne teslim edilecek.

Haberin Devamı

'BUGÜN HERKESE SIKACAĞIM'

İddiaya göre Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi'n oturunan Cenk İ. önceki akşam arkadaşı Eray A.'yı cep telefonundan arayarak buluşmak istediğini söyledi. Eray A. ise, 'Bugün herkese sıkacağım' diyerek telefonu kapattı. Bir süre sonra da şahıs, mahallede önüne gelene kurşun yağdırdı.Sokakta önüne geçeni vuran Eray A. olay yerinden kaçarken, yaralanan şahıslar kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı. Eray A.'nın kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra sokakta rastgele ateş ettiği iddia edildi.