Mersin Bakan Yardımcısı Boynukalın Gençlerle Buluştu

Bakan Yardımcısı Boynukalın Gençlerle Buluştu

15.02.2018 - 16:55 | Son Güncellenme:

.

Bakan Yardımcısı Boynukalın Gençlerle Buluştu

MERSİN (AA) - Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Mersin ve Tarsus ilçesinde gençlerle bir araya geldi.

Haberin Devamı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Boynukalın,Tarsus Kültür Merkezini gençlerle görüştü.

Daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Mersin Şubesi tarafından Mersin Üniversitesi (MEÜ) Uğur Oral Konferans Salonu'nda düzenlenen "Gençlik ve Şehadet Gecesi" programına katılan Boynukalın, burada yaptığı konuşmada, gençlerin yoğun katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuşmasında Afrin Harekatı'na değinen Boynukalın, şunları kaydetti:

"Rabbim Afrin'deki şehitlerimize rahmet eylesin. Onların şefahatine nail eylesin. Onların kanlarıyla suladığı bu topraklarda, bizlerin bir şehit gibi yaşayıp onların yaşadığı bu onuru, şerefi hayatımızın sonuna kadar yaşamamız için bizlere sürekli 'Nasıl bir Gençlik istiyoruz' sorusu soruluyor.

Haberin Devamı

Mesela burada bulunan kardeşlerimizin tamamı bugün günlerden bu saatte yaşıtları başka yerlerde iken 'Gençlik ve Şehadet Gecesi' programında olmayı tercih ederek, aynı zamanda deklare etmiş oluyor. Sevgili kardeşlerim soru, cevap ve bilgilendirici bir program olduğunu düşünüyorum. Ben sizlerle bu güzel programda burada olmaktan büyük keyif aldım."