Düzce Bal Ormanında Arıcılara Hizmet

Bal Ormanında Arıcılara Hizmet

21.10.2017 - 11:33 | Son Güncellenme:

.

Bal Ormanında Arıcılara Hizmet

Bolu Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin Yığılca’da Balköy Bal Üretim Ormanı Proje Uygulama sahasını da gezerek, İşletme Müdürlüğünce yaptırılan Balköy Bal Üretim Ormanına ait arılık sehpaları ve arıcılar için inşa edilen bekçi evlerini inceledi.
Bolu Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin Yığılca Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret ederek ormancılık çalışmalarını yerinde inceledi. Orman İşletme Müdürü Atilla Yılmaz’ın eşlik ettiği incelemelere Orman İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurları katıldı. Bölge Müdürü Hasan Keskin ilk olarak 2017 yılı yol yatırım programında bulunan sanat yapıları, köprü ve büyük onarım işlerini yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu. Özellikle köprü inşaatını detaylı bir şekilde inceleyerek inşaatta çalışan işçilerle sohbet edip çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Kemer Orman ürünleri orman emvali deposunu denetleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alıp talimatlarda bulundu. Son olarak Yığılca Balköy Bal Üretim Ormanı Proje Uygulama sahasını da gezerek, İşletme Müdürlüğünce yaptırılan Balköy Bal Üretim Ormanına ait arılık sehpaları ve arıcılar için inşa edilen bekçi evlerini inceledi.
Başarılı çalışmalarından dolayı personele teşekkür eden Bölge Müdürü Hasan Keskin, kazasız bir yıl geçirilmesi ve başarı dileklerinin ardından Yığılca’dan ayrıldı.