Kocaeli Başiskele'de 5 Bin Kişi İftar Yemeğinde Buluştu

Başiskele'de 5 Bin Kişi İftar Yemeğinde Buluştu

22.05.2018 - 16:20 | Son Güncellenme:

.

Başiskelede 5 Bin Kişi İftar Yemeğinde Buluştu

Başiskele Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen iftar yemeğinde 5 bin vatandaş bir araya geldi.
Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde 9 yıldır devam eden Ramazan ayı etkinlikleri, Başiskele Sahili’nde başladı. Başiskele Belediyesi’nin organizasyonu ve ilçede faaliyet gösteren firmaların katkıları ile verilen iftar ve Ramazan programları hafta içi her gün 13 Haziran’a kadar devam edecek. Etkinliklet kapsamında düzenlenen ilk iftar yemeğine yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Ramazan ayının manevi değerlerinin paylaşılmasına amacıyla geleneği 9 senedir sürdüren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ilk iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında, “9 yıldır aksatmadan Ramazan programlarımızı sürdürüyoruz. Biz bu iftar sofralarımızda aşımızı, sevgimizi kardeşliğimizi dostluğumuz paylaşıyoruz. Biz sizlerle birlikte Başiskele ruhunu oluşturuyoruz” dedi.
İftar yemeği sonrasında sahne alan sanatçısı Hasan Dursun, programa iştirak eden herkes için ilahilerini seslendirdi. Programın son eserini çocukları sahneye alarak seslendiren Hasan Dursun, büyük beğeni topladı.