Afyonkarahisar Başkan Atlı'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Atlı'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

16.04.2019 - 16:26 | Son Güncellenme:

Başkan Atlı'ya hayırlı olsun ziyareti

Başkan Atlıya Hayırlı Olsun Ziyareti

Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA) - AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Çay Belediye Başkanı seçilen AK Parti'li Hüseyin Atlı'yı ziyaret ederek, hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundu.

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Türkkan, gençlik kolları ve meclis üyelerinden oluşan heyet Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı'yı makamında ziyaret etti.

Milletvekili Veysel Eroğlu, "Çay bizim gönlümüzde ayrı yeri olan, şirin ilçemiz. 31 Mart seçimlerinde ilçe halkı vefasını bir kez daha gösterdi. Çay halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Belediye enkaz devraldığını öğrendik. Bakkal dükkanı gibi yönetilmiş. Borçları tavan yapmış. Bizler hükümet olarak ve milletvekili olarak başkanımız Hüseyin Atlı'nın yanındayız. İnşallah ilçemizi çiçek gibi yapacağız. Kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı konuklarına belediyeyle ilgili brifing verirken, ziyaret için teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI