İstanbul Başkan Aydın Cadde Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdi

Başkan Aydın Cadde Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdi

24.03.2018 - 13:24 | Son Güncellenme:

.

Başkan Aydın Cadde Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, sosyal medya üzerinden gelen soruların cevaplandığı programa konuk olarak Yeşilpınar Girne Caddesi’ndeki prestij cadde çalışmalarıyla ilgili konuştu.
Girne Caddesi’nde çalışmaların devam ettiğini dile getiren Başkan Remzi Aydın, "Caddemizdeki prestij cadde çalışmaları bittiğinde emin olun, şimdi İslambey Cadde’sinde de aynısını yaşıyoruz, gerçekten ferah ve rahat işleyen bir trafik olacak” dedi.
"Bütün bu çalışmalar İstanbul Büyükşehir Belediyesi mimarlarının proje sahiplerinin standartlara sahip olmasıyla ve standartları uygulamasıyla gerçekleşen çalışmalar" diyen Başkan Aydın, "Tesadüfi yapılan şeyler değil ama ola ki lokal noktalardan kaynaklanan farklılıklar varsa bunları zaten arkadaşlarımız takip ediyor. Gerekirse müdahale ederek düzeltiyoruz. Özellikle Feridun Tümer Okulundan sonraki kısımda da kaldırımlarda da yolda kısmi bir genişleme yapıldı. Arkadaşlarımız böyle konularda hassasiyetle çalışıyorlar" şeklinde konuştu.
Yeşilpınar Girne Caddesi ile alakalı biraz daha sabretmelerini istediklerini belirten Aydın, "Bölge parkının oraya inşallah çok güzel bir meydan, pazar yeri ve otopark yapılacak" diye konuştu.
Pınar Camii’nin ve çevresinin düzenleneceğini aktaran Başkan Aydın, "KİPTAŞ’ın Yeşilpınar’da yapacağı çalışmaya bağlı olarak, oraların meydan haline getirilmesi, Kur’an Kursu gibi ek binalarının yapılması, spor tesislerinin yapılması gibi bir çalışmamız da olacak" ifadelerini kullandı.