Kocaeli Başkan Baran, Stk Temsilcileri İle Buluştu

Başkan Baran, Stk Temsilcileri İle Buluştu

24.02.2018 - 10:44 | Son Güncellenme:

.

Başkan Baran, Stk Temsilcileri İle Buluştu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, dernek, STK ve oda temsilcileri ile bir araya gelmeye devam etti.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, dernek, STK ve oda temsilcilerini hem makamında ağırlıyor hem de onları ziyaret ederek talep ve önerilerini dinliyor. Başkan İsmail Baran ziyaretleri kapsamında Kocaeli Liman Başkanı Murat Müftüoğlu, İmeak Deniz Ticaret Odası Başkanı Av. Vedat Doğusel ve MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu’yu makamlarında ziyaret etti.
İlk olarak Kocaeli Liman Başkanı Murat Müftüoğlu’nu ziyaret eden İsmail Baran, Körfez’de yürütülen çalışmalar üzerine Müftüoğlu ile istişarede bulundu. Başkan Baran daha sonra denizcilik alanında başarılı çalışmalara imza atan İmeak Deniz Ticaret Odası Başkanı Av. Vedat Doğusel’i çalışma ofisinde ziyaret etti.
STK temsilcilerini ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, makamda da ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bingöl Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kocaeli Şube Başkanı Muhammed Hanifi Akbulut’u ağırlayan Başkan Baran, hayata geçirilen projeler hakkında bilgiler aktarırken, Körfez’de güzel bir birliktelik yakalandığının altını çizerek, “Tüm kesimlerin ortak amacı, daha güzel bir Körfez” dedi.