Antalya Başkan Böcek, İşçilere Lokma Dağıttı

Başkan Böcek, İşçilere Lokma Dağıttı

17.11.2017 - 16:35 | Son Güncellenme:

.

Başkan Böcek, İşçilere Lokma Dağıttı

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Kongre ve Fuar Merkezi’nde çalışan işçilere lokma dağıtarak teşekkür etti.
2017’nin mart ayında yapımına başlanan ve kısa süre içinde tamamlanan Konyaaltı Belediyesi Kongre ve Fuar Merkezi, 24 Kasım Cuma günü 8. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı’yla birlikte kapılarını açıyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Pınarbaşı Mahallesi 3 bin 500 kişi kapasitesiyle Antalya’nın en büyüğü olan Konyaaltı Belediyesi Kongre ve Fuar Merkezi’nde işçilere lokma dağıttı.
250 işçinin çalıştığı Kongre ve Fuar Merkezinin yapımının kısa sürede tamamlandığını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, lokma dağıtımı ile çalışanlara teşekkür etmek istediklerini söyledi. Gece vardiyasıyla birlikte 250 işçinin 7/24 çalıştığını ifade eden Muhittin Böcek, Kongre ve Fuar Merkezi’nin 24 Kasım Cuma günü saat 15.00’te 8.’si Antalya Konyaaltı Kitap Fuarıyla birlikte kapılarını açacağını bildirdi. 200 yayın evinin ve 130 yazarın katılacağı Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı’na tüm Antalyalıları davet etiklerini kaydetti.