Kayseri Başkan Büykkılıç, Meyve Ve Sebzeciler Komisyoncular Derneğini Ziyaret Etti

Başkan Büykkılıç, Meyve Ve Sebzeciler Komisyoncular Derneğini Ziyaret Etti

21.02.2018 - 16:33 | Son Güncellenme:

.

Başkan Büykkılıç, Meyve Ve Sebzeciler Komisyoncular Derneğini Ziyaret Etti

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Meyve ve Sebzeciler Komisyoncular Derneği’ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı ve hal esnafı ile sohbet etti.
Melikgazi Belediyesi çalışmalarında kamu, özel kurum ve kuruluşlar ile her zaman işbirliği ve koordinasyon içerisinde yatırım ve hizmetleri gerçekleştirdiklerini, bunun da hizmetin kalitesini artırdığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç "İlçe sınırları içerisinde her hafta 29 ayrı semtte semt pazar yeri kurulmaktadır. Semt pazar yerine yoğun bir talep vardır. Dolayısı ile bu semt pazar yerlerinde satışa sunulan sebze meyvenin esas geliş merkezi olan Kayseri hal esnafını gezerek sohbet ettik. Çalışmaları hakkında istişarede bulunduk. Dernek yöneticileri ile bir araya gelerek belediye işbirliği hakkında konuştuk. Burada amacımız Kayseri halkının sebze ve meyvenin kalitelisini daha ucuza nasıl alır? konusunu ele almak" dedi.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, son 2 ayda market açılışlarında da büyük artış olduğunu ve bu marketlerde satışa sunulan sebze ve meyvelerin büyük bir pazar oluşturduğunu sözlerine ekledi.