Kütahya Başkan Musa Yılmaz: Hisarcık'ın Köylerine 2 Milyon 200 Bin Tl'lik Yatırım Yapıldı

Başkan Musa Yılmaz: Hisarcık'ın Köylerine 2 Milyon 200 Bin Tl'lik Yatırım Yapıldı

21.10.2017 - 17:14 | Son Güncellenme:

.

Başkan Musa Yılmaz: Hisarcıkın Köylerine 2 Milyon 200 Bin Tllik Yatırım Yapıldı

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, 2017 yılında Hisarcık köylerine 2 milyon 200 bin TL tutarında yatırım yapıldığını söyledi.
İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Hisarcık İlçe Başkanlığının Olağan Kongresi’nde yaptığı konuşmada,” 2017 yılında Hisarcık ilçesine Özel İdare kaynaklı 2 Milyon 200 bin TL. Yatırım yapıldığını ifade etti.
Yılmaz, “Bu çok önemli rakam. İl Genel Meclisi olarak birlik beraberliği çok önemsiyoruz. Bu sayede köylerimize maksimum hizmet verdiğimizi söyleyebilirim” dedi.
2017 yılında Hisarcık’ta çok önemli projelere imza attıklarına vurgu yapan Başkan Yılmaz,” Merkezden Beyköy, Kutluhallar, Kutlubeyler, Ulaşlar, Kestel ve Simav ilçesi istikametinde karayolları ve ilçeler arası standardında bir yol inşa ediyoruz. Bu yıl itibarıyla yolu merkezden Kutluhallar köyüne kadar tamamladık. Çıkışta az bir yerimiz kaldı. Ulaşlar yolu üzerinde bir onarım çalışmamız var. Yolun bütünlüğünü ve güzelliğini bozmadan Kestel köyüne kadar çıkarıp, Simav yol bağlantısına kadar götüreceğiz. Bu alternatif bir yol olması açısından çok önem addediyor. Bu yıl Hisarcık ilçesinin 6 köyünde ciddi maliyetli içme suyu deposu, şebeke yapımı ve onarımı, 2 köyümüzde sulama projesi, yine 2 köyümüzde yol yapımını gerçekleştirdik. Geçen yıl yaptığımız projelere entegre olabilmek için onlarla bağlantılı yapıyoruz. 2017 yılında Hisarcık ilçemize Özel İdare kaynaklı 2 Milyon 200 bin TL. Yatırım yapıldı” diye konuştu.(MA-EFE)